Placeholder canvas
El ‘II Trofeu Villarreal CF’ ja té un finalista
El ‘II Trofeu Villarreal CF’ ja té un finalista

HOYOYO

Puchol II, Jesús i Carlos van vèncer a Genovés II, Javi i Héctor (60-25) al Trinquet de Vila-real

La segona edició del ‘Trofeu Villarreal CF’ de pilota valenciana va començar ahir al Trinquet Salvador Sagols de Vila-real amb una espectacular partida. El trio vencedor va ser el format per Puchol II, Jesús i Carlos, que es van ficar a la final després de derrotar a Genovés II, Javi i Héctor (60-25). La partida va estar igualada fins que l’equip blau va tenir val per igualar a 25. Des de llavors, el trio vermell es va mostrar molt superior i es va embutxacar 1.250 euros. Cal destacar que tots els trios vesteixen la samarreta del Villarreal CF.

Ara, l’altra semifinal es disputarà el proper divendres a la vesprada i enfrontarà Pere Roc II, Félix i Nacho contra Soro III, Pere i Monrabal. La gran final tindrà lloc el divendres 18 d’agost, també al Trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

La competició reuneix els millors esportistes i s’està disputant al llarg d’aquest mes d’agost. Un torneig de prestigi que es realitza des de fa més de 20 anys i que, per segona vegada, és patrocinat per l’entitat groga. El Villarreal CF s’enorgulleix a ser partícep i col·laborar amb l’impuls d’un esport tradicional tan arrelat entre els valencians.

Compartir.