Placeholder canvas
El ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota ja és aquí
El ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota ja és aquí
VILLARREAL CF

La presentació s’ha fet aquest migdia a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva

La segona edició del ‘Trofeu Villarreal CF’ ja és aquí. Aquest migdia s’ha presentat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva en un acte que ha estat encapçalat pel vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, l’exjugador i directiu de l’empresa Valnet, ‘Fredi’, i el jugador Genovés II. Tots ells van comparèixer davant els mitjans de comunicació. També van estar a la sala la resta de jugadors que participaran en el torneig, el mític exjugador Paco ‘El Genovés’, l’exjugador Pepe Mezquita, en representació del Trinquet de Vila-real, així com el conseller del Villarreal CF Juan Mechó. Per escoltar les declaracions dels protagonistes tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

Aquesta serà la segona edició del torneig que es disputarà al Trinquet de Vila-real durant el mes d’agost i que forma part de la iniciativa ‘Endavant Pilota Valenciana’ del Villarreal CF. La primera semifinal es disputarà el divendres 4 d’agost a la vesprada entre Puchol, Jesús i Carlos contra Genovés II, Javi i Héctor. El trio que guanye s’embutxacarà 1.250 euros.

La segona semifinal serà el divendres 11 d’agost a la vesprada entre Soro, Pere i Monrabal contra Pere Roc, Félix i Nacho. El trio que guanye s’embutxacarà 1.250 euros. La gran final es disputarà el divendres 18 d’agost a la vesprada amb un premi de 2.000 euros. Com a novetat també hi ha una competició juvenil que es disputarà just abans de les partides.

A la primera edició del ‘Trofeu Villarreal CF’, el títol va ser per al trio format per Francès, Javi i Monrabal. La final es va disputar al Trinquet de Vila-real baix una gran expectació. Va ser una final per al record entre els citats Francès, Javi i Monrabal contra Pere Roc II, Dani i Carlos que va acabar amb un resultat de 35-60 a favor dels blaus, encara que tots els jugadors anaven vestits amb la samarreta del Villarreal CF.

La competició aplegarà els millors esportistes i es disputarà aquest agost al Trinquet de Vila-real. Un torneig de prestigi que es realitza des de fa més de 20 anys i que, per segona vegada, serà patrocinat per l’entitat groga.

El club s’enorgulleix a ser partícip i col·laborar amb l’impuls d’un esport tradicional tan arrelat entre els valencians. Endavant pilota valenciana!

Compartir.