El guardià del Submarí
El guardià del Submarí

HOYOYO

Álvaro González és el jugador de LaLiga que més rebutja per recuperar la pilota (153)

Omnipresent. El central càntabre del Villarreal CF, Álvaro González, ocupa la primera posició en el rànquing de futbolistes de LaLiga amb més encert a l’hora de rebutjar pilotes que a més permeten recuperar la possessió al Submarí (153). Després d’ell, apareixen en la classificació el defensa del Màlaga CF Luis Hernández (151) i el defensa del Girona Bernardo (149).

A més, Álvaro és el quart futbolista del Villarreal CF amb més minuts en aquesta Lliga (2180), només per darrere de Rodrigo (3082), Manu Trigueros (2928) i Pablo Fornals (2928). Entre totes les competicions, el defensa càntabre acumula ni més ni menys de 2.630 minuts (2180 en LaLiga, 270 en UEFA Europa League i 180 en Copa del Rei). Una garantia. “Estic content i em sent còmode. Tant de bo jugue molts més partits i puga seguir ajudant l’equip”, va comentar Álvaro.

Segons el ‘3’ groc, l’equip es troba en un gran moment: “Vam passar un sot de resultats, però no vam perdre la confiança. Ara hem de mantindre aquest coixí de punts per tornar a jugar a Europa la temporada que ve”.

Quant a l’anàlisi del pròxim rival, Álvaro adverteix del perill del Màlaga (diumenge, 18.30 hores): “No els val una altra cosa que no siga guanyar. Hem de ser intel·ligents i saber jugar aquest tipus de partits. Haurem de ser forts enrere i ser eficaços dalt per sumar tres punts vitals”.

Per escoltar més declaracions d’Álvaro González tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

Compartir.