skip to content
‘El Globet Groguet’, suspés per la pluja
‘El Globet Groguet’, suspés per la pluja
||||

Desenes d’aficionats han gaudit abans que s’interrompera l’activitat en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal CF, a través de la iniciativa d’Endavant Solidaritat i en col·laboració amb l’Associació Coquistando Escalons, ha organitzat el primer campionat de globus solidari, que ha tingut lloc en la Fan Zone durant la prèvia del partit davant el Valencia CF. Les fortes pluges han interromput l’esdeveniment, que es reprendrà més endavant.

Abans de la suspensió, desenes de ‘groguets’ van gaudir d’aquest distés torneig solidari, que s’ha emés lliurement en Twitch, on els espectadors de tot el món han pogut donar a través del canal oficial d’Abrahán Guirao (Turbolover1984).

Col·labora amb la campanya solidària ‘El Globet Groguet’

  • La finalitat d’organitzar el torneig és recaptar fons per a la investigació de la Distròfia Muscular de Cintures 1F/D2 i el VIH.
  • Si eres un particular, pots donar des de ja mateix en aquest ENLACE, havent-hi a més recompenses per als donants i sortejos de regals que s’aniran revelant.
  • Si eres una empresa i vols promocionar la teua marca en l’esdeveniment, contacta’ns en administracion@conquistandoescalones.org
  • A més, durant la realització del campionat el 19 d’abril en la prèvia del #VillarrealValencia s’han habilitat urnes per a poder realitzar donacions.

QUÈ ÉS CONQUISTANDO ESCALONES?

L’Associació Conquistando Escalones està formada per afectats per una malaltia rara, genètica, hereditària i degenerativa anomenada Distròfia Muscular de Cintures 1F/D2. Fa uns anys es va descobrir que la mutació que la causa, els fa immunes al VIH.

L’associació sufraga les investigacions d’un ampli grup de científics que busquen una cura per a la seua malaltia i alhora nous tractaments per al VIH.

Aquestes investigacions es duen a terme de manera coordinada en centres com La Fe de València, l’Institut Carles III de Madrid, la Universitat de València, la Universitat de Bolonya i l’IRCCS San Camillo de Venècia, en col·laboració amb molts altres laboratoris de països com el Regne Unit, França o Bèlgica entre altres.

Compartir.