El filial, sense sort a Badalona (2-1)
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal B perd en la represa del partit corresponent a la sisena jornada

El Villarreal B no ha pogut sumar cap punt en la seua visita al Badalona en un partir que es va ajornar en el seu moment per la pluja i que corresponia a la sisena jornada del Grup III de Segona Divisió B. El duel es va reprendre en el minut 32 i finalment es va decantar del costat català gràcies als gols d’Óscar Sierra i Abraham. El tant del Mini Submarí ho va anotar Cubillas ja en el temps extra.

El filial groc tenia davant seua una gran possibilitat d’escalar posicions en la taula, però va fallar de cara a la porteria contrària i ho va acabar pagant. De fet, en els 13 minuts que restaven per jugar-se de la primera part van estavellar una pilota en el travesser i van errar dues clares ocasions sols davant del porter Marcos.

Ja en la represa, el Badalona es va avançar en el seu primer llançament entre els tres pals després d’una falta lateral que va acabar enviant a la xarxa Óscar Sierra en una jugada desafortunada i a partir d’ací tot va ser més complicat. El conjunt local va sentenciar en els últims compassos per mitjà d’Abraham en un contraatac i Cubillas tan sol va poder retallar distàncies en el marcador. Un resultat injust, ja que el Villarreal B va merèixer molt més tenint en compte les ocasions fallades.

Fitxa tècnica:

Badalona: Marcos, Lulu, Óscar Sierra, Álvaro Vega (Manu, m. 70), Fran Grima, Prior, Carracedo (Bermudo, m. 84), Toni Lao, Matamala (Amantini, m. 57), Raúl Torres i Abraham.

Villarreal B: Aitor; Blázquez, Tano, Javi Ramírez, Carlos Julio; Felipe (Jason, m. 61), Anton Shvets, Marc Mateu (Fran Sol, m. 84), Nahuel (Espericueta, m. 73); Esteve i Cubillas.

Gols: 1-0. Min. 53: Óscar Sierra. 2-0. Min. 90: Abraham. 2-1. Min. 92: Cubillas.

Àrbitre: Hernández Lorenzo. Groga als locals Prior i Carracedo; així com als visitants Tano, Nahuel i Espericueta.

Camp: Municipal del Club Esportiu Pomar.