El CVF eSports, preparat per a competir
El CVF eSports, preparat per a competir
||||

Els jugadors Adrián Cifuentes, Luis Villasante i Valentín Bandeo i l’entrenador Rubén Ripoll han visitat la Ciutat Esportiva Miralcamp

Els jugadors del CVF eSports Adrián Cifuentes (@AdrianCifuentes), Luis Villasante (@XLuisi_) i Valentín Bandeo (@Lavinten) i l’entrenador i manager Rubén Ripoll (@Kensuke_) han visitat les instal·lacions esportives del Villarreal CF per a realitzar-se la sessió de fotografia i vídeo prèvia a l’inici de l’eLaLiga Santander.

El Villarreal CF i QLASH Spain segueixen units per la tercera temporada consecutiva. El club groc participarà un curs més en competicions virtuals tant nacionals com internacionals del videojoc FIFA 22.

Un equip renovat per a afrontar un curs il·lusionant

Adrián Cifuentes repeteix lluint els colors del Villarreal CF. Als seus 16 anys, aquest jove albaceteño és un jugador amb molta projecció. La passada campanya va sumar 10 de 12 punts possibles en eLaLiga Santander i va ajudar a aconseguir la tercera plaça en la fase final. A més, a nivell internacional, va arribar a la ronda de ‘play-offs’, on va finalitzar en la posició 33-64 d’Europa. Enguany buscarà fer un pas cap avant i consolidar-se definitivament com un dels millors ‘gamers’ nacionals.

Al seu costat, Adrián Cifuentes tindrà a Luis Villasante. Aquest jove jugador de 17 anys, procedent de Lugo, encara no ha debutat en eLaLiga, encara que va estar inscrit la passada campanya en les files del CD Lugo. És un dels jugadors amb major projecció a nivell nacional i es caracteritza pel seu particular estil de joc, amb molts regatejos i mobilitat.

Finalment, també se suma també a l’equip ‘groguet’ Valentín Bandeo. Aquest jove barceloní de 15 anys afronta la seua primera temporada de competició. Una clara aposta de futur del CVF eSports.

Una temporada més, les regnes de l’equip les portarà Rubén Ripoll, que exercirà d’entrenador de l’equip ‘groguet’. Ripoll compta amb una gran experiència en el món del FIFA i en els últims anys s’ha consolidat com un referent en el panorama nacional. Els seus coneixements i habilitats després de la pantalla li fan ser l’entrenador perfecte per a guiar de nou a l’equip del Villarreal CF.

Compartir.