skip to content
“El Cornellà és un dels equips més forts com a local”
“El Cornellà és un dels equips més forts com a local”
||||

Miguel Álvarez assenyala la dificultat del desplaçament i la necessitat de mantindre la identitat per a obtindre un bon resultat davant el conjuto català (dissabte, 17.00h)

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha analitzat el xoc que tindran els ‘groguets’ en la seua visita a Cornellà (dissabte, 17.00h). L’entrenador de Jaén ha ressaltat la bona dinàmica que porta l’equip i ha reconegut que serà un dels desplaçaments més complicats que té el Mini Submarí. Aquestes són les declaracions més destacades de l’entrenador del Villarreal B:

Ser fidels a l’estil

“Les últimes vegades que hem anat allí hem entés molt bé el missatge, però en pretemporada, jugant molt bé vam perdre 1-0. Hem de tindre dues coses clares: El primer és ser nosaltres mateixos, no hem de renunciar al nostre futbol, encara que siga gespa artificial i unes dimensions més xicotetes. El segon és adaptar-nos a la superfície i a les dimensions. El Cornellà juga un futbol molt efectiu. Ells no regalen els punts a casa, juguen un futbol directe i busquen aprofitar les segones jugades. L’important és que nosaltres no podem tindre-li por al camp i hem de fer el nostre futbol”.

Un dels millors rivals com a local

“Tenim molts condicionants, com la gespa artificial. No és cap queixa, ens haurem d’adaptar, igual que ells a la gespa natural. És un dels millors equips a casa, allí han aconseguit quasi tots els seus punts. On han tingut problemes ha sigut fora de casa, però amb el nou entrenador tenen bons resultats, tant a casa com fora. No han perdut els seus últims 4 partits. Ens trobarem amb molts impediments per a guanyar, però intentarem solucionar aqueixos problemes, adaptar-nos a la gespa artificial i controlar els seus punts forts per a ficar-nos en el playoff, que és l’objectiu”.

Bona dinàmica per al tram final de la temporada

“Ho vaig dir fa unes setmanes: la millor notícia és que hem tornat. Hem recuperat a gent important i el nostre to futbolístic. Ens vam vindre de Barcelona amb una derrota, però amb bones sensacions i vam poder tindre un resultat millor. S’estan donant aquests resultats perquè l’equip té un nivell molt alt. És important arribar ací, però també és important competir aqueixos partits”.

Marcar objectius a curt termini

“Nosaltres anem posant objectius a curt termini que siguen conseguibles per part nostra. El primer objectiu era salvar la categoria, el nostre segon objectiu és jugar el playoff, que el podem aconseguir. Si assegurem el playoff intentarem lluitar per la primera plaça i si no ho aconseguim, ens conformarem amb haver fet una gran temporada i disputar la liguilla d’ascens”.

Compartir.