El Campus d’Estiu t’espera!
El Campus d’Estiu t’espera!

VILLARREAL CF

Disfruta del futbol amb el Campus d’Estiu del Submarí a Tossa de Mar i Amposta 

Encara estàs a temps per apuntar-te al Campus d’Estiu del Villarreal CF. En aquesta edició es realitzarà en dues seus diferents: Cala Llevadó (Tossa de Mar) del 22 juny al 9 de juliol i al Centre Esportiu Amposta Parc (Amposta) del 10 al 23 de juliol. No esperes més i apunta’t ja a esta experiència inoblidable.

Durant l’estada al Campus, els futbolistes realitzaran sessions dobles d’entrenament, una preparació especialitzada per a porters, competicions i molt més. Tot això amb l’objectiu de millorar i polir les capacitats futbolístiques dels jugadors i, també, potenciar valors com el respecte, la companyia i l’esportivitat.

Però no només això. Tots els jugadors inscrits al Campus podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi El Madrigal, així com donar-se un bon capbussó al parc aquàtic Aquarama. I per tan sols 450 euros.

Per a més informació es pot cridar als telèfons 649059666, 678 636 252 o 672 044 924, escriure un mail a info@campusvillarrealcf.es o visitar la següent pàgina web: Campus Villarreal CF.

Inscriu-te emplenant el següent formulari d’inscripció.

No deixes escapar aquesta oportunitat!

Compartir.