El Cadet A segueix amb la seua lluita contra l’ELA
El Cadet A segueix amb la seua lluita contra l’ELA
VILLARREAL CF

Els joves jugadors van donar a conèixer aquesta iniciativa solidària en el prestigiós torneig MIC

El Cadet A del Villarreal segueix en plena campanya contra l’ELA. Així, els joves jugadors de l’equip groc van donar a conèixer el passat cap de setmana la seua iniciativa durant la disputa del prestigiós torneig MIC a Girona. Allà, els futbolistes van portar en cada partit una pancarta amb el número de compte solidari de FUNDELA (Fundació Espanyola per al Foment de la Investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica) i el hashtag #DonaContraELA. A més, en les seues samarretes, igual que en el que resta de temporada, es podia llegir el nom de C. MATALLANAS i el hashtag #DonaContraELA. L’impacte va ser majúscul, com relaten els propis jugadors en el reportatge que es pot veure clicant a la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

El Cadet A del Villarreal està demostrant un cop més la seua solidaritat. Per iniciativa pròpia dels mateixos joves jugadors, l’equip de la #CanteraGrogueta està realitzant un seguit d’accions que persegueixen un mateix objectiu: recaptar fons per a la investigació contra el ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), que és una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal que pateix, entre d’altres milers d’espanyols, Carlos Matallanas.

La relació del Cadet A amb Carlos Matallanas ve des de la presentació de la iniciativa Endavant Igualtat, fa dues temporades, a la qual va assistir el seu germà, el periodista Javier Matallanas. La història de Carlos va impressionar als jugadors del Cadet A, que des de llavors han donat suport a la lluita contra l’ELA amb un seguit d’iniciatives, tot i que ara han volgut potenciar-les.

Cal recordar que el Cadet A ja està dins de la iniciativa solidària del club, Endavant Igualtat, en la qual col·laboren amb la Residència de tercera edat Verge de Gràcia de Vila-real. Per això, aquesta campanya contra l’ELA se suma al insaciable afany solidari del Cadet A.

Les accions que formen part d’aquesta campanya #DonaContraELA són les següents:

  • GRADA SOLIDÀRIA DAVANT EL SPORTING. El Cadet A es realitzarà la foto oficial amb el primer equip abans del partit de LaLiga Santander a l’Estadi de la Ceràmica corresponent a la jornada 35 que es disputarà el divendres, 28 d’abril (20.45 hores). A la foto apareixerà també un peu informatiu en el qual es podrà llegir el hashtag #DonaContraELA i el número de compte solidari (ES22 0128 0290 4701 0003 6303). A més, l’habitual ‘Grada Solidària’ serà destinada a aquest partit a la campanya contra l’ELA. Estan sent els mateixos jugadors del Cadet A del Villarreal els encarregats de repartir entrades per al partit contra l’Sporting de Gijón per només 10 euros. Tot el recaptat s’ha d’ingressar en la mateixa compte solidari habilitada per a aquesta campanya contra l’ELA.
  • SAMARRETES DE SUPORT. D’aquí a final de temporada, els jugadors del Cadet A estan lluint en aquesta recta final de temporada a les seues equipacions de joc el nom de C. MATALLANAS just a sobre del dorsal i a la part baixa de la seUa samarreta el hashtag #DonaContraELA. Ja ho van fer en el torneig MIC i també ho faran en les jornades que resten de Lliga. A més, l’equip ha fet un ‘collage’ de fotos amb missatges de motivació contra el ELA que han quedat plasmats en un emotiu quadre dirigit a Carlos Matallanas.
  • NÚMERO DE COMPTE SOLIDARI. El club ha habilitat un número de compte solidari de FUNDELA (Fundació Espanyola per al Foment de la Investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica) en què els aficionats que ho desitgin poden donar per finançar la investigació contra el ELA (ES22 0128 0290 4701 0003 6303).
Compartir.