El Cadet A llança la campanya #DonaContraELA
El Cadet A llança la campanya #DonaContraELA
HOYOYO

L’equip de la #CanteraGrogueta es bolca contra aquesta malaltia amb una sèrie d’iniciatives

El Cadet A del Villarreal demostra un cop més la seua solidaritat. Per iniciativa pròpia dels mateixos joves jugadors, l’equip de la #CanteraGrogueta ha preparat un seguit d’accions que persegueixen un mateix objectiu: recaptar fons per a la investigació contra L’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), que és una malaltia neurodegenerativa progressiva que afecta les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal que pateix, entre d’altres milers d’espanyols, Carlos Matallanas.

La relació del Cadet A amb Carlos Matallanas ve des de la presentació de la iniciativa Endavant Igualtat, fa dues temporades, a la qual va assistir el seu germà, el periodista Javier Matallanas. La història de Carlos va impressionar als jugadors del Cadet A, que des de llavors han donat suport a la lluita contra el ELA amb un seguit d’iniciatives, tot i que ara han volgut potenciar-les.

Cal recordar que el Cadet A ja està dins de la iniciativa solidària del club, Endavant Igualtat, en la qual col·laboren amb la Residència de tercera edat Virgen de Gracia de Vila-real. Per això, aquesta campanya contra l’ELA se suma al insaciable afany solidari del Cadet A.

Les accions que formen part d’aquesta campanya #DonaContraELA són les següents:

  • SAMARRETES DE SUPORT. D’aquí a final de temporada, els jugadors del Cadet A lluiran en les equipacions de joc el nom de C. MATALLANAS just damunt del dorsal i en la part baixa de la seua samarreta el hashtag #DonaContraELA. Aquest passat cap de setmana ja van vestir aquestes samarretes durant el partit contra el Torre Llevant i ho faran fins al final de temporada, tant a la Lliga Autonòmica com en el torneig MIC que se celebrarà en els pròxims dies. A més, l’equip ha realitzat un collage de fotos amb missatges de motivació contra  l’ELA que han quedat plasmats en un emotiu quadre dirigit a Carlos Matallanas.
  • NÚMERO DE COMPTE SOLIDARI. El club ha habilitat un número de compte solidari de FUNDELA (Fundació Espanyola per al Foment de la Investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica) en què els aficionats que ho desitgen poden donar per finançar la investigació contra l’ELA (ES22 0128 0290 4701 0003 6303). Està previst que els jugadors del Cadet A mostren una pancarta durant el torneig MIC en què es podrà llegir el hashtag #DonaContraELA, així com el número de compte per a les donacions dels aficionats. Al llarg de tot el torneig els jugadors del Cadet A donaran a conèixer aquesta iniciativa solidària, ja que hi haurà xerrades dins del certamen.
  • GRADA SOLIDÀRIA DAVANT EL SPORTING. El Cadet A es realitzarà la foto oficial amb el primer equip abans del partit de LaLiga Santander a l’Estadi de la Ceràmica corresponent a la jornada 35 que es disputarà el divendres, 28 d’abril (20.45 hores). A la foto apareixerà també un peu informatiu en el qual es podrà llegir el hashtag #DonaContraELA i el número de compte solidari (ES22 0128 0290 4701 0003 6303). A més, l’habitual ‘Grada Solidària’ serà destinada a aquest partit a la campanya contra l’ELA. Seran els propis jugadors del Cadet A del Villarreal els encarregats de repartir entrades per al partit contra l’Sporting de Gijón per només 10 euros. Tot el recaptat s’ha d’ingressar en la mateixa compte solidari habilitada per a aquesta campanya contra l’ELA.
Compartir.