El Cadet A, en la Fase Final Autonòmica
El Cadet A, en la Fase Final Autonòmica

VILLARREAL CF

L’equip groguet lluitarà en l’Alcudia per accedir a la Fase Nacional

Després d’aconseguir el títol de lliga el dimecres passat gràcies a l’empat obtingut davant el Torre Levante (1-1), el Cadet A disputarà la Fase Final Autonòmica de la Copa Coca-Cola que se celebrarà en l’Alcudia aquest dissabte. Al torneig acudeixen els quatre millor classificats de la Lliga Autonòmica Cadet, els dos millors equips de la Primera Categoria Cadet i els dos millors conjunts de la Segona Categoria Cadet. La competició se celebrarà de forma íntegra durant un mateix matí i els partits constaran d’una única part de 40 minuts.

Així el Villarreal, dins del grup A, s’enfrontarà en primer lloc al Kelme C (11.00 hores) i en segon lloc a l’Hercules (13.00 hores). Després d’aquests dos enfrontaments, si el Cadet A groc aconsegueix quedar primer del seu grup, s’enfrontaria en la final (14.00 hores) al primer del grup B, format per Levante, CD Pablo Iglesias A, Jove Español B i Valencia.

L’equip que resulte campió en aquesta fase, disputarà la Fase Nacional Intermèdia que es disputarà el pròxim 31 de maig.

Compartir.