Placeholder canvas
El Benjamí F, un mur amb altes aspiracions
El Benjamí F, un mur amb altes aspiracions
||||

Abans de l’aturada, el conjunt groc era el segon conjunt menys golejat de l’exigent Grup III de Castelló

La solidesa arrere és la gran virtut del Benjamí F, que, malgrat els seus grans números defensius, no renúncia a practicar un joc alegre i vistós. El jove equip groc és el segon conjunt menys golejat de l’exigent Grup III de Castelló, amb 27 gols, la qual cosa li ha permés posicionar-se quart en la taula classificatòria, fins i tot amb dos partits menys que els seus rivals.

El conjunt, entrenat per Juan Madrid i Ángel del Castillo, és un grup unit, que porta diversos anys entrenant junts. “L’equip és un bloc compacte. Els jugadors es coneixen des de fa 3 o 4 anys i això ens ha facilitat molt el treball d’adaptació i fins i tot a l’hora de planificar les sessions”, explica Juan Madrid, tècnic ‘groguet’.

L’ambient dins del vestuari és magnífic. L’espectacular evolució que han experimentat els futbolistes del Benjamí F és motiu d’orgull per als seus tècnics: “Estem molt satisfets. El nostre principal objectiu és que milloren i aprenguen a poc a poc. I la veritat és que hem experimentat un gran creixement des que va començar la competició fins ara”.

La resposta al creixement exponencial dels joves jugadors ‘groguets’ es deu a la gran motivació i les ganes d’aprendre amb les que afronten cada sessió d’entrenament: “Si per alguna cosa destaca aquest grup humà és per la seua curiositat i les seues ganes de participar. Vénen amb moltes ganes d’aprendre, pregunten quan tenen dubtes. Cada entrenament ens sorprenen. Fins als entrenadors venim amb moltes ganes en veure’ls tan motivats i amb ganes de gaudir”.

Per a Juan Madrid aquesta és la primera temporada com a tècnic de la Cantera Grogueta, una escola que coneix a la perfecció, després d’haver jugat en ella durant nou anys: “Ha sigut com tornar a casa. El Villarreal és una de les millors pedreres del país i la metodologia no per a d’evolucionar. Estic content i amb moltes ganes de continuar aprenent”.

Finalment, l’entrenador ‘groguet’ augura un gran futur als seus joves pupils: “Si segueixen així, aniran progressant i el futur anirà decidint en cada cas. Nosaltres ens centrem en que cresquen, es formen i s’ho passen bé cada dia”.

Equip: Gerard Villacreces, Mario Tenedor, Héctor Palomares, Mario Alessio, Hugo Roig, Joel Dorado, Manuel Guillen, Gerard Andreu, Manel Vilanova, Jordi Barreda, Yassin Batouche, Pablo Bosquet, Robert Folgado, Ferran Orenga i David Nebot.

Tècnics: Ángel del Castillo i Juan Madrid.

Compartir.