Placeholder canvas
El Benjamí C demostra que mai perd la fe
El Benjamí C demostra que mai perd la fe
||||

El jove equip groc acumula tres partits sense perdre i en el seu últim compromís davant el Nou Salesianos Borriana va guanyar gràcies a un gol en l’última acció del xoc

Els jugadors del Benjamí C arriben a la Ciutat Esportiva, però, a canvi que la resta de dimarts, en aquesta ocasió, els xics no van per exercitar-se, sinó per disputar un partit de lliga. A la motxilla, en lloc de la roba d’entrenament, brilla l’equipació ‘grogueta’, la dels dies importants.

Al vestidor regna la concentració quan, usualment, en la prèvia dels xocs, s’escolten tot tipus de bromes i rialles entre els jugadors i els tècnics de l’equip. Està a punt de començar la xerrada tècnica. Els entrenadors, Manu Cheza, Jordi Francisco, Cristian Sánchez i Jorge Usó prenen la paraula davant l’atenta mirada dels joves jugadors. “És un partit molt important. Arribem en una bona dinàmica i tenim una gran oportunitat de seguir així”, explica un dels preparadors, abans de començar a impartir conceptes tàctics sota un nou sistema de pregunta-resposta que s’empra sempre en la #CanteraGrogueta i que busca la interacció i la màxima implicació i enteniment dels futbolistes.

“Com hem de jugar?”, pregunta un altre dels tècnics groguets. Les respostes dels xics es succeeixen: “Hem de jugar amb amplitud”, “també ser profunds en atac”, exposen amb convicció dos dels futbolistes, comptant amb el suport i la reafirmació dels seus companys. “Teniu ganes de jugar?, Esteu preparats?”. Arriba el moment de saltar a la pista de joc.

Després de l’escalfament, els tècnics comuniquen el huit inicial amb el qual formarà el Benjamí C davant el Nou Salesians Borriana, el rival dels grocs. Sona el primer xiulet de l’col·legiat i comença el xoc a la Ciutat Esportiva. El xoc no comença bé per al Villarreal. Al minut 12, l’equip borrianenc es posa per davant en el marcador. Menys de deu minuts després, amplia el seu avantatge, anotant el 0-2.

Lluny d’acovardir-se, els grocs reaccionen i Bruno Broch retalla distàncies en l’electrònic amb un gol a la vora de l’descans. Durant l’intermedi, els jugadors van a la banqueta i reben les instruccions dels seus tècnics, que els feliciten pel seu joc i els animen a no abaixar els braços i a tractar de remuntar el partit davant un gran rival: “Anem, xics. Sí que es pot”.

Els jugadors del Benjamí C surten amb moltes ganes a el camp per afrontar la segona meitat. Els grocs es fan amb la pilota i acumulen, sense sort, diverses ocasions que no troben l’arc rival. El xoc està a punt d’acabar, però els incansables jugadors del Benjamí C segueixen intentant-ho. Un últim esforç.

A falta d’escassos segons per al final d’el partit, Carlos Felipe va igualar la contesa amb un gran gol ‘in extremis’. El Benjamí C va empatar el partit i es va desencadenar l’alegria entre els joves jugadors de l’equip ‘groguet’, que ho van celebrar en gran. El punt aconseguit no només va servir per prolongar les bones sensacions del Submarí, sinó que va ser un gran premi a la insistència i a la fe.

El Benjamí C està compost pels següents integrants:

Entrenadors: Manu Cheza, Jordi Francisco, Cristian Sánchez i Jorge Usó.

Jugadors: Jordi Aldana, Jaime Beltrán, Raúl Bosquet, Sergio Cozar, Andrés Druga, Alfredo García-Petit Hernández, Firas Haddou, Lucas Senna, Bruno Broch, Vicente Davó, Felipe Forés, Gorka Gutiérrez, Iván Boix, Jaume Orenga i Álex Gabriel Bancila.

 

Compartir.