skip to content
El Aleví B, a Turquia amb els grans d’Europa
El Aleví B, a Turquia amb els grans d’Europa
||||

L’equip de la Cantera Grogueta assistirà la setmana vinent al torneig Sub-11 d’Istanbul organitzat pel Fernerbahçe

L’Aleví B del Villarreal CF viatjarà a Turquia als comandaments d’Adrián Cardosa i Leandro Carbonell, acompanyats del preparador físic Jaume Rigo i l’entrenadora de porters Paula Antolí, per a disputar un prestigiós torneig a Istanbul, organitzat pel Fenerbahçe. Per a molts d’aquests xics serà la seua primera aventura futbolística fora del país. Grans equips com la Juventus o l’Inter de Milan estaran junt al Submarí en aquest campionat.

Primera aventura fora d’Espanya

Malgrat ser la primera vegada fora del país amb l’equip, no és el primer torneig de nivell al qual acudeix l’Aleví B, el de Gran Canària va ser la seua primera prova en aquesta mena de competicions. En la capital canària van poder gaudir de “una bonica experiència de convivència en la qual vam poder treballar sobre aspectes personals i de cohesió grupal”, destaca Adrián Cardosa.

Sens dubte, serà una gran experiència per als xicotets de la Cantera Grogueta; així ho explica la seua entrenadora de porters i ex jugadora de l’estructura del Villarreal Femení durant díhuit anys, Paula Antolí: “Estan il·lusionats per poder viatjar, jugar i poder competir fora del país contra equips d’alt nivell. El bonic d’aquesta mena de tornejos és viure aquestes experiències i sobretot aprendre a confrontar-les”. Serà un repte apassionant gaudir del que més els agrada, encara que lluny de la seua casa i la seua zona de confort. Serà un moment per a créixer, tant a nivell futbolístic com personal.

Un torneig amb grans equips

El torneig estarà plagat de grans equips. A nivell nacional l’Atlético de Madrid és, junt al Submarí, qui s’encarregarà de representar a les pedreres de LaLiga. També participaran grans d’Europa com l’Inter de Milan o la Juventus. A més de l’equip organitzador (Fenerbahce), la resta de grans equips turcs no es perdran aquest torneig: Besiktas, Galatasaray i Istanbul Basaksheir també seran presents.

Pese a l’alt nivell que hi ha en el torneig, el conjunt groc no es queda arrere i arriba com un dels grans equips del torneig, tal com el va presentar el propi club organitzador. La respectada imatge que té el Submarí fora de les nostres fronteres és fruit d’un espectacular treball que s’ha fet al llarg dels últims anys i especialment des de l’arribada del nostre volgut José Manuel Llaneza. El tècnic groguet, Adrián Cardosa, agraeix les facilitats que tenen els professionals que treballen en la cantera: “Disposem d’una gran quantitat de recursos formatius per a poder ajudar als nostres jugadors en la seua formació personal i futbolística”.

Una gran il·lusió

D’aquesta manera, els joves jugadors de la Cantera Grogueta tenen una oportunitat d’or per a representar al club dels seus amors. Així explica Paula Antolí com és ser la imatge del Villarreal CF: “Ser els representants del Villarreal també comporta una responsabilitat, ja que has de ser un fidel exemple de la nostra metodologia i que et reconeguen per això. Nosaltres intentem que els jugadors progressen cadascun al seu ritme, però sense deixar de costat l’exigència que comporta estar en la Cantera Grogueta”.

L’entrenadora de porters sap molt d’això i serà fonamental per a guiar als jugadors a Turquia, ja que va passar per tots els equips de les inferiors del Submarí i fins i tot va tindre l’honor de rebre el tradicional submarí de ceràmica que se’ls regala als jugadors que han defensat deu anys els colors del Villarreal CF.

La plantilla de l’Aleví B

Els 12 jugadors de l’Aleví B que disputaran el torneig a Istanbul: Daniel Adel, Jorge Beltrán, Daniel Serrano, Plató Moskalenko, Adrián Richart, Iker Vicent, Sergi Alcover, Pablo Verchili, Iker Reverté, Alberto Canós, Jaume Arnold, Enrique Blanquer.

El cos tècnic estarà format pels entrenadors Adrián Cardosa i Leandro Carbonell, pel preparador físic Jaume Rigo i per l’entrenadora de porters Paula Antolí.

 

Compartir.