skip to content
Duel entre dos filials amb bon tracte de pilota
Duel entre dos filials amb bon tracte de pilota
||||

Miguel Álvarez ha destacat en roda de premsa la importància de gaudir defensant enfront del FC Barcelona B

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a l’encontre enfront del FC Barcelona B, que tindrà lloc aquest diumenge, 5 de desembre, a les 17.00 hores en el Mini Estadi. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic de Jaén:

Tornada a la senda de la victòria

“Estem contents. Quan es guanya sempre s’està més content. Hem tingut una mala ratxa que tots els equips passaran en una categoria tan igualada. A Linares, l’equip ja va meréixer molt més i contra el Linense vam guanyar i això, sobretot, a la gent jove li dona molta tranquil·litat”.

El rival

“És un equip que està fent les coses molt bé enguany. Se’ls ha anat gent, però tots els seus jugadors tenen experiència en la categoria. Són xics que potser no es coneixen tant perquè no són els que han pujat al primer equip, però que ja han jugat en Segona B. Tenen qualitat per a jugar allà, sens dubte”.

Dos estils similars

“Sempre que ens enfrontem al Barcelona passa el mateix. A nosaltres ens agrada tindre la possessió, però sabem que en molts moments no ho tindrem. Estem acostumats a jugar contra equips amb un joc més directe, però tenim alguna cosa que també incomoda molt al Barcelona i és que eixim molt bé al contraatac. Les claus passen per defensar bé sense pilota. Cal aprendre a gaudir defensant i ser eficaços quan tinguem ocasions”.

 

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en l’enllaç.

Compartir.