Dmitry Mikryukov: la passió ‘grogueta’ arriba a Rússia
Dmitry Mikryukov: la passió ‘grogueta’ arriba a Rússia
||||

El seguidor petersburgués segueix l’actualitat del Villarreal des de l’any 2008

Dmitry Mikryukov és un aficionat ‘groguet’ que resideix en Zelenogorsk, un districte de la ciutat russa de San Peterburgo. Mikryukov va començar a seguir al Villarreal l’any 2008, una temporada que els aficionats del Submarí Groc recorden amb afecte. Llavors, l’equip dirigit per Manuel Pellegrini, va ser subcampió de LaLiga i eliminat en l’Europa League per, precisament, l’equip de la ciutat natal de Dmitry Mikryukov: el Zenit de Sant Petersburg. “Vaig conéixer al Villarreal per primera vegada gràcies a la trobada entre el Zenit i el Villarreal de setzens de final de l’Europa League. D’aquell partit recorde a grans jugadors com Cani i Bruno Soriano”, explica el ‘groguet’ rus.

Sobre quins són les raons que li han fet seguir al Villarreal fins al dia de hui, Dmitry explica: “Del Villarreal em va atraure la seua manera de jugar al futbol, la gestió del club, que li ha permés portar-lo pel cap alt alt, i com cuiden aspectes com la cantera. Per a mi el Villarreal és una gran família”, explica el seguidor rus i afegeix que se sent identificat també amb Vila-real perquè “és una ciutat xicoteta com Zelenogorsk”.

Malgrat la distància, Dmitry ja ha pogut assistir a dos partits de l’equip en directe en els quals va demostrar tot el seu suport i passió pel Submarí Groc. El primer d’ells va ser en la trobada entre l’Spartak de Moscou i el Villarreal (3-3) de la fase de grups de l’Europa League de la temporada 2018/2019. El segon partit en el qual el ‘groguet’ rus va poder gaudir del Submarí Groc va ser en els huitens de final de la mateixa Europa League en la qual el conjunt ‘groguet’ es va creuar amb el Zenit de Sant Petersburg al qual venceria per 5-2 en el marcador global de l’eliminatòria.

En l’actualitat, Dmitry continua veient els partits del Villarreal malgrat les dificultats que això li provoca. “Veig els partits de LaLiga en el meu telèfon o en l’ordinador i els de competició europea des de casa en la televisió”, afirma el rus que admet que Bruno, Jaume Costa i Cazorla són els seus jugadors favorits de la història del Villarreal.

Des del Villarreal CF, a través de la sèrie ‘Yellows Around The World’, contem les històries d’alguns dels majors aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.