Placeholder canvas
Divertix-te amb el Villarreal a Expo Deporte!
Divertix-te amb el Villarreal a Expo Deporte!

VILLARREAL CF

El club compta amb un estand en la fira del corredor prèvia a la Marató València Trinidad Alfonso EDP

El Villarreal CF estarà present aquest divendres i dissabte en la fira del corredor Expo Deporte, prèvia a la Marató València Trinidad Alfonso EDP. El club comptarà amb un espai propi dins del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències en què hi haurà diversió i entreteniment per a totes les edats.

Allí, els aficionats que s’acosten podran jugar al futbolí, fotografiar-se en un espectacular photocall conjunt entre el Villarreal CF i el Valencia Basket Club, jugar al FIFA 17 en videoconsoles, disfrutar amb el videojoc solidari Villarreal CF Soccer Hunters amb una tablet, compartir moments únics amb la mascota del club, Groguet, o disfrutar de l’espectacle creat per un Freestyler.

A més, està previst que el divendres a la vesprada se celebre un vibrant derbi virtual entre un dels capitans de l’equip VFO del Villarreal CF i un altre del Levante UD. De fet, els aficionats al FIFA 17 podran realitzar en l’estand del Villarreal les proves per a formar part del ‘Villarreal CF eSports’. El divendres les proves es realitzaran de 16.00 a 20.00 hores i el dissabte de 10.00 a 18.00 hores. Cal destacar que tant el divendres com el dissabte, l’estand del Villarreal CF en Expo Deporte rebrà visites il·lustres.

Solidaritat del club per cada punt aconseguit a ‘Villarreal CF Soccer Hunters’

L’estand del club també tindrà un apartat solidari. Així, s’ha adaptat el videojoc ‘Villarreal CF Soccer Hunters’ i tots els aficionats que juguen estaran contribuint a una gran tasca social. No en va, el club donarà diners per cada punt virtual aconseguit i la meitat d’aquest serà per a l’associació Conquistando Escalones i l’altra meitat per la fundació ANAR, que ajuda a xiquets i adolescents en risc d’exclusió social.

Sessió de signatura d’autògrafs de Roberto Soldado

El davanter valencià del Vilalrreal, Roberto Soldado, realitzarà una sessió de signatura d’autògrafs dissabte que ve a partir de les 17.00 hores. El ‘9’ del Submarí compartirà moments únics amb els aficionats que s’apropen a l’estand del club a Expo Deporte.

Samarreta commemorativa per als abonats que participen en la cursa

Els abonats del Villarreal CF que participen a la Marató València Trinidad Alfonso EDP podran emportar-se, totalment gratis, una samarreta commemorativa a l’estand del club situat a la fira del corredor Expo Esport. Per optar-hi caldrà presentar el carnet d’abonat i el dorsal de la cursa (fins a finalitzar existències).

Compartir.