Discordes Grup obri el teló de Groc Talent
Discordes Grup obri el teló de Groc Talent
||||

La segona edició del concurs musical del Villarreal donarà principi en la Fan Zone amb l’actuació d’aquest grup castellonenc (dissabte, 20.00h)

Torna Groc Talent! Discordes Grup actuarà en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica durant la prèvia de l’encontre d’aquest dissabte davant l’FC Barcelona, obrint la segona edició del concurs musical del Villarreal CF, impulsat a través de la iniciativa Endavant Cultura.

A partir de les 20.00 hores, els seguidors grocs podran gaudir del talent de Discordes Grup, un trio musical compost per un cantant i guitarrista, un baixista i un bateria. Amb un estil de rock alternatiu en castellà i en valencià, la banda provincial arriba a la cita amb ganes de donar espectacle i amenitzar la prèvia de l’important partit davant el conjunt culer.

Pots saber més sobre Discordes Grup, accedint als seus perfils oficials en Facebook e Instagram. També pots escoltar els seus últims temes en Spotify.

Gaudeix la seua actuació i ajuda’ls a arribar a la final de Groc Talent!

Els aficionats ‘groguets’ no sols podran gaudir del talent musical de Discordes Grup, sinó que a més podran valorar la seua actuació (del 1 al 5) a partir del pròxim dilluns, quan s’obrirà el període de votació a través de la web oficial: GROC TALENT

Compartir.