Descompte per a abonats en el Mar de Sons
Descompte per a abonats en el Mar de Sons
||||

Presenta el teu carnet d’abonat 21/22 i gaudeix de cinc euros de descompte en la teua entrada per al festival benicassut

El Villarreal i el festival Mar de Sons han aconseguit un acord pel qual els abonats del club groguet en la temporada 21/22 gaudiran de cinc euros de descompte en adquirir la seua entrada per al festival, que se celebrarà a Benicàssim els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol. L’ambaixador del Villarreal Marcos Senna i el director del festival, Javier Sánchez, s’han reunit hui a la Ciutat Esportiva per a donar oficialitat a l’acord.

Per a beneficiar-se d’aquest descompte, els abonats hauran d’introduir el codi VILLARREAL quan adquirisquen la seua entrada a través de la pàgina web oficial del festival. Posteriorment, quan recullen la seua polsera en l’entrada, hauran de presentar el seu carnet d’abonat del Villarreal CF i el seu DNI.

La Mar de Sons acollirà a Benicàssim concerts d’artistes de la talla de Sebastián Yatra, Ana Mena, Juan Magán, Melendi, Tamboret o Maleïda Nerea, entre altres. La col·laboració entre el Villarreal CF i la Mar de Sons s’emmarca en el projecte Endavant Cultura, a través del qual l’entitat groga s’implica socialment amb els esdeveniments culturals de la província.

Compartir.