skip to content
Descarrega’t novament l’abonament digital
Descarrega’t novament l’abonament digital

Per un problema informàtic alié al Villarreal CF, els abonats hauran de descarregar-se una altra vegada el codi QR

A causa d’un problema informàtic alié al Villarreal CF, en el primer partit de LALIGA davant el Real Betis Balompié un grup d’abonats va tindre problemes en l’accés en mostrar el seu abonament digital a l’Estadio de la Cerámica. El club vol demanar-los disculpes per les molèsties ocasionades i, per això, aquesta trobada li comptarà com assistit a tots els abonats. Aquesta incidència ha sigut resolta reinicialitzant la configuració del sistema i emetent un nou carnet digital que funcionarà ja per al pròxim partit contra l’FC Barcelona. D’aquesta manera, tots els abonats que vulguen disposar del seu abonament digital en el telèfon hauran d’eliminar el carnet anterior i descarregar-se novament el codi QR accedint al portal de l’abonat:

  • Els abonats que hagen renovat la seua passada de la 2022-23 hauran d’accedir al portal introduint les dades ID i PIN de la temporada passada.
  • Els nous abonats de la 2023-24 hauran d’accedir al portal introduint les dades ID i PIN d’aquesta temporada.

Recull el carnet físic a les tendes oficials

El club recorda a aquells abonats que hagen renovat la seua passada en línia i vulguen disposar del carnet físic que podran recollir-ho gratis a les tendes oficials en els següents horaris:

  • Tenda oficial Plaza Mayor: dilluns a divendres de 10.00h a 20.00h
  • Tenda oficial Estadio de la Cerámica: dilluns a dissabte 10.00h a 18.00h
Compartir.