Derrota davant el Manchester United (0-2)
||||||

El Villarreal cau davant el conjunt anglés en un partit amb clar domini ‘groguet’

El Villarreal va perdre davant el Manchester United en l’Estadi de la Ceràmica (0-2). Un gol de Ronaldo, que va aprofitar una imprecisió dels locals en l’eixida de pilota, i un altre gol de Sancho, al final del xoc, van condemnar als grocs a una dura derrota. Els ‘groguets’ van signar un gran partit i van anar netament superiors al seu rival en el global del partit.

L’Estadi de la Ceràmica va viure davant el Manchester United una autèntica vesprada de Champions. Cap aficionat ‘groguet’ volia perdre’s la que prometia ser una de les cites de la temporada. Dues hores abans de l’inici del partit es va penjar el cartell de ‘no hi ha entrades’, que anunciava que el feu groc anava a estar fins a la bandera. I així va ser. Més de 21.000 ànimes van encoratjar al Submarí en el seu important encontre davant l’equip anglés.

El Villarreal va saltar al terreny de joc amb fermesa i valentia, volent ser protagonista en el joc i sotmetent a un dels grans del futbol continental. Abans d’aconseguir el minut 10 de partit, Moi Gómez i Yeremy Pino van avisar a David de Gea amb dues oportunitats clares de gol. El migcampista alacantí es va topar amb la intervenció del porter espanyol, que va detindre el seu llançament llunyà amb una gran estirada, mentre que l’atacant canari va enviar al lateral de la xarxa un tret escorat des del perfil dret.

Va tornar a la càrrega el Submarí en complir-se l’equador del primer temps. Yeremy es va inventar un gran desmarcatge amb el qual es va desempallegar de Maguire i va cedir per a l’arribada des de segona línia de Manu Trigueros, que va rematar la pilota de primeres. David de Gea va repel·lir la pilota amb una mà providencial. El meta madrileny salvava per tercera vegada al conjunt mancunià.

Va arribar el descans amb 0-0 en el marcador. El Villarreal va enfilar el túnel de vestuaris després d’una gran primera meitat en la qual va posar el joc i les ocasions.

La segona part va començar de la mateixa manera que va concloure la primera. Amb molt de protagonisme ‘groguet’. En el minut 59, Trigueros va tornar a provar a de Gea, que va contestar al seu tret amb una manyopla magistral, frustrant el gol groc. L’afició va portar en volandas al Villarreal, que assetjava amb insistència la porteria ‘red devil’.

A partir del minut 70, van canviar les tornes i el Manchester United li va arrabassar el control del joc al conjunt d’Emery. En el 71’ Rulli va evitar el gol visitant amb una estirada imperial davant Sancho en la primera ocasió dels anglesos en tot l’encontre.

Poc després, el Manchester United va aprofitar un error en l’eixida de pilota del Villarreal per a avançar-se en el marcador. Els anglesos van robar la pilota en camp contrari i Ronaldo, amb una vaselina, va batre a Gero Rulli.

Ja en el minut 90, el Manchester United va tornar a marcar. Aquesta vegada al contraatac. Sancho va finalitzar una gran acció col·lectiva de l’equip anglés. Amb molt poc, l’equip visitant va sumar els tres punts en l’Estadi de la Ceràmica.

Villarreal CF: Rulli; Foyth, R. Albiol, Pau, Estupiñán (Raba, m. 79); Capoue, Parejo, Trigueros (Alberto M., m. 73); Moi Gómez (Dia, m. 84), Yeremy (Chukwueze, m. 73) i Danjuma.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; Van de Beek (Bruno Fernandes, m. 66), McTominay, Fred; Sancho (Mata, m. 93), Ronaldo (Matic, m. 92) i Martial (Rashford, m. 66).

Gols: 0-1. Min. 77: Ronaldo. 0-2. Min. 90: Sancho.

Àrbitre: Felix Brych (Alemanya). Va amonestar al local Yeremy, així com al visitant Van de Beek.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Manchester United corresponent a la jornada 5 de la UEFA Champions League 2021/22 celebrat en l’Estadi de la Cerámica.