Derrota a Huesca

LA LIGA

El Submarí perd en el seu debut coper (3-2) i haurà de remuntar en el partit de tornada

El Villarreal va caure en el seu primer partit de la Copa del Rei 2015/16 enfront del Huesca (3-2) en un partit on els grocs van començar perdent i, malgrat les seues reacció, no van acabar de rematar la faena per a aconseguir un resultat positiu. Davant, els grocs es van trobar a un Huesca lluitador i que va saber dosar el seu esforç per a portar-se la victòria. Malgrat tot, l’eliminatòria segueix completament oberta i el conjunt de Marcelino haurà d’esperar al partit de tornada que tindrà lloc el pròxim 17 de desembre.

Les coses es van torçar gens més començar. En el minut 2, i en el llançament d’una falta lateral, la pilota queia sobre Luis Fernández i el blaugrana aprofitava l’aldarull per a avançar al Huesca. El tant va disparar al locals, que van aprofitar la falta de precisió del Submarí en els primers minuts per a fer-se amb el control de la pilota.

Als grocs, desconcertats amb el tant, els costava arribar, mentre que el Huesca, inquiet, va ser capaç de posar en dificultats a Barbosa en un parell d’ocasions. La més destacada va arribar en el minut 36 amb un impecable tret de falta de Luis Fernández que el meta argentí, va buidar amb una espectacular estirada.

Encara que al Villarreal no li faltava capacitat d’arribada gràcies a ràpides triangulacions, els de Marcelino no acabaven de rematar l’última jugada, la qual cosa va impedir que disposaren de clares oportunitats en el primer temps.

En la segona part, el Villarreal va prendre el control. En el 51, i després d’una ràpida jugada, Nahuel empatava el partit amb un centre que va acabar colant-se de forma inesperada per a empatar el xoc. El Huesca amb prou faenes va tardar a donar la rèplica i en la següent jugada Tyronne arrancava un penal que s’encarregava d’anotar Fran Mèrida.

Però els grocs ja estaven dins del partit i no estaven disposats a marxar-se. En el 57, Trigueros va rebre d’esquena sobre la frontal i, amb una gran taconada, assistia a Bakambu perquè l’africà, amb un tret sec i ras, posara el 2-2.

Ja amb el comandament del xoc, el Submarí va començar a disposar de les millors ocasions. La primera va ser per a Nahuel amb una gran rematada i després, en el 70, Castillejo encarava solament a Whalley i el meta va ser capaç de buidar el tir del malagueny. I quan més dominava el Villarreal, va arribar la reacció del Huesca quan Machís va rematar un rebuig de la defensa groga per a anotar el 3-2.

Després del gol, el Villarreal va tractar d’obrir un buit en la defensa d’un Huesca que va començar a defensar el resultat amb ungles i dents. Els de Marcelino van cercar una esquerda, però el conjunt blaugrana, amb molt ofici, va avortar cada intent del Villarreal per a posar l’empat en el marcador.

SD Huesca: Whalley; Álvarez, López, Moreno, Christian Fernández; Machís, Manolín, Fran Mérida, Tyronne (Bambock, 58’), Camacho (Morillas, 77’); i Luis Fernández (Figueroa, 69’).

Villarreal CF: Barbosa; Miguelón (Jaume Costa, 88’), Musacchio, Bailly, Jokic; Nahuel, Trigueros, Jonathan dos Santos (Bruno, 60’), Samu Castillejo; Samuel i Bakambu (Soldado, 60’).

Gols: 1-0 min. 2: Luis Fernández. 1-1, min. 51: Nahuel. 2-1, min. 52: Fran Mérida, de penal. 2-2, min. 57: Bakambu. 3-2, min. 74: Machís.

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande (Comitè Madrileny). Va amonestar a Jokic (32’), Bailly (35’) i Nahuel (90’) en el cas del Villarreal i a Íñigo López (90’) i David Moreno (90’) en el cas del Huesca. Va expulsar amb roja directa a Christian (90’) per part del Huesca.