Demostra la teva solidaritat en Festes de Vila-real
Demostra la teva solidaritat en Festes de Vila-real

VILLARREAL CF

L’associació Conquistando Escalones ha organitzat dos actes per a aquesta setmana

L’associació Conquistando Escalones, amb la qual col·labora activament el Villarreal CF, ha organitzat dos esdeveniments solidaris de cara a les Festes de Sant Pasqual de Vila-real, que s’estan celebrant aquesta setmana: el BeeRЯock Fest Vol.II i un Sopar Benèfica en el Racó de Pepa.

Festival de música i cervesa artesana: BeeRЯock Fest Vol.II

El proper dijous 19 de maig, en plenes festes de Sant Pasqual de Vila-real, tindrà lloc el BeeRЯock Fest Vol.II, segona edició d’un festival que tornarà a recaptar fons per a l’Associació Conquistando Escalones, formada per afectats i familiars de la distròfia muscular de Cintures 1F, una malaltia muscular degenerativa i genètica que pateixen els membres d’una mateixa família des de fa 8 generacions i que per una coincidència genètica única, alhora que els fa patir-la, s’ha descobert que els fa immunes al virus de la SIDA.

En l’anterior edició es van aconseguir recaptar prop de 2.000 euros per a tal fi, amb més de 500 assistents. En aquesta ocasió, l’objectiu és doblar les dues xifres i que l’assistència passi del miler. Per a això, es passa de 8 barrils de cervesa artesana a 25 i tindran lloc actuacions musicals des de les 19.00 hores fins passada la mitjanit, amb Pep El Botifarra & Spanish Brass costat de la final del concurs de grups musicals de Vila-real, com a cap d’un ampli i variat cartell.

Al costat d’això, hi haurà a la venda entrepans i tapes a preus populars perquè els assistents no hagin d’abandonar la zona de concerts, que abastarà tota Carrer Germanies de Vila-real, amb la Cerveseria Beerattack com a punt neuràlgic de l’esdeveniment. També tindran lloc sortejos entre els assistents amb rifa de, entre altres coses, una guitarra elèctrica, equipacions oficials del Villarreal CF i packs de material musical de grups de Vila-real i voltants.

Sopar Benèfic a El Racó de Pepa amb l’actuació de Toni de l’Hostal

El proper dissabte 21 de maig, l’últim de les festes de Sant Pasqual de Vila-real, tindrà lloc un sopar benèfic amb recaptació de fons a favor de l’Associació Conquistando Escalones. Concretament es realitzarà al Restaurant “El Racó de Pepa”, situat al C/Ausiàs March nº3 de Vila-real. Un sopar, que no comptarà amb menú tancat, sinó que els comensals podran gastar el que creguin convenient en pro de la causa i per a la qual ja es pot reservar taula trucant al 667 70 79 80.

A part de gaudir de la gastronomia, els assistents podran gaudir del “xou” de Toni de l’Hostal, humorista que ja va col·laborar en el “Festival de l’humor en valencià” que va recaptar gairebé 20.000 euros per a la causa de Conquistando Escalones, que no és altra que poder pagar les investigacions mèdiques que busquen la cura per la distròfia muscular de Cintures 1F i la SIDA, donat que la mutació genètica que els causa als seus membres la primera, els fa immunes a la segona.

Per si no fos suficient, es realitzarà un sorteig entre tots els que adquireixin tiquets que ja es troben a la venda, amb regals que inclouen una estada en una casa rural a Múrcia amb cabuda per a 7 persones, vins, embotits ibèrics, un sopar per a 2, pack de perfums o ampolles de cava i consumicions gratuïtes.

El sopar està organitzada per Restaurant El Racó de Pepa i l’Associació Conquistando Escalones, comptant amb la col·laboració de Vila Amparín II, Magnanimvs, Perfumarte, Casa Jaume i Disc Laeros 54.

Una aliança mèdica de quatre parts

Conquistando Escalones és una associació fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F. Una mateixa família de Vila-real pateix des de més de 8 generacions una mutació genètica que els fa tenir aquesta malaltia.

En diverses investigacions s’ha descobert que la proteïna afectada en aquesta malaltia és la mateixa que reprodueix el VIH, amb la qual cosa, la mutació d’aquest gen els converteix en immunes a la SIDA. Per això, la curació d’aquesta malaltia muscular podria suposar també la fi del VIH.

En aquesta investigació participen quatre parts representades per José Alcamí (Institut de Salut Carlos III de Madrid), Juan Vilchez (Hospital la Fe de València), Rubén Artero (Universitat de València) i Ramon Martí (Hospital Vall d’Hebron de Barcelona). Tots ells necessiten fons per dur a terme aquesta recerca i trobar una cura a distròfia muscular de Cintures LGMD-1F i la SIDA.

Contacta i col·labora amb l’associació

  • Fes-te soci per poc més de 5 euros al mes: https://goo.gl/nlijd7
  • A través d’un ingrés a través del següent Nº de Compte: ÉS69 0487 0539 2120 0000 1357
  • Paypal: https://goo.gl/f0uabc
  • Teaming (1 euro al mes): https://www.teaming.net/aceasociacionconquistandoescalones

Dades de contacte

  • Web: www.conquistandoescalones.org
  • Facebook:  https://www.facebook.com/conquistandoescalones
  • Twitter: https://twitter.com/acedistrofia
  • Correu: conquistandoescalones@gmail.com
Compartir.