Massa càstig davant la UD Las Palmas (0-1)

El Villarreal B cau per primera vegada en aquesta temporada el Mini Estadi

Els homes de Miguel Álvarez van caure derrotats per primera vegada aquesta temporada en el Mini Estadi després de perdre per 0-1 contra la UD Las Palmas. El partit va ser dominat en diversos compassos pel Mini Submarí, que va tindre als peus de Forés, Arana i Fer Niño ocasions per a obtindre un major premi.

El filial groguet afrontava aquest partit amb l’objectiu de continuar invictes a casa en l’últim partit que disputaran en el Mini Estadi abans de marxar-se al remodelat estadi de la Ceràmica. L’inici del partit va ser molt disputat, però sense grans ocasions per a cap dels dos en els primers compassos de partit.

En el minut 15 el partit va fer un gir inesperat, Mfulu va ser expulsat després d’una dura entrada sobre Fer Niño. En aqueix moment, el Villarreal B va apretar als canaris i Forés va tindre en les seues botes el 1-0 després d’una gran jugada entre Tasende i Lozano. No obstant això, va ser la UD Las Palmas la que es va avançar en el marcador després d’una bona jugada individual de Marc Cardona.

Els groguets van reaccionar de manera positiva i, a través de la pilota, van començar a controlar el partit. La més clara per als groguets va ser una rematada de taló de Forés que va estar a punt de convertir-se en el gol de la jornada. Després dels 45 primers minuts, era el conjunt canari el que marxava amb avantatge als vestuaris.

A la volta de vestuaris, el Villarreal B va eixir per totes i va tindre l’empat als pocs segons en les botes de Forés, després de quedar-se només davant del porter visitant. Amb el pas dels minuts, el domini groguet es va anar consolidant, però el gol no arribava malgrat les bones ocasions. Passada l’hora de joc, el col·legiat Cordero Vega assenyalava penal sobre Forés però, després d’acudir al VAR, va decidir anul·lar-ho.

El filial groguet no deixava d’intentar-ho i, mancant deu minuts per al final del partit, Arana va tindre un mà a mà amb Domínguez que acabe colpejant en la fusta. La fortuna no estava de part del Mini Submarí. Uns instants després, Forés va tindre una altra gran oportunitat per a empatar el partit, però el porter visitant va estar molt inspirat.

En els últims minuts, els locals es van bolcar per complet sobre la porteria canària, però el gol no va arribar malgrat l’ímpetu i convicció dels groguets. Amb el xiulet final, els tres punts van marxar cap a Las Palmas després de véncer a un Villarreal B que no havia perdut en el Mini Estadi.

Fitxa tècnica

Villarreal B: Jorgensen; M.A. Leal (min. 74, Tiago), Mbacke, Dela, Tasende (min. 90, Iosifov); Ontiveros (min. 74, Arana), A. Del Moral, Carlo (min.46, Pacheco), S. Lozano; Fer Niño (min.46, Haissem) i Forés.

UD Las Palmas: A. Domínguez; Álex Suárez, E. Curbelo, Coco, Cardona; Oscar (min. 22, Fabio), Loiodice, Mfulu, Pejiño (min. 65, Álvaro J.G.), A. Moleiro (min. 85, Clemente); Marc (min. 65, Andone).

Àrbitre: Cordero Vega (Colegio Càntabre). Va amonestar als locals Mbacke, Carlo, A. Del Moral, Haissem, Arana i als visitants E. Curbelo, Cardona, Fabio. També va expulsar a Mfulu, jugador de la UD Las Palmas.

Gols: 0-1. Min. 28: Marc.

Inicidències: Partit entre el Villarreal B i la UD Las Palmas, corresponent a la jornada 21 de LaLiga SmartBank, celebrat en el Mini Estadi davant 1565 espectadors.