Demana ja la teua entrada per al partit davant l’Elche!
Demana ja la teua entrada per al partit davant l’Elche!
||||||

Els abonats poden sol·licitar-la a través d’un senzill formulari fins al dilluns a les 14.00 hores

Com ja s’ha fet en els últims partits, amb motiu de la pandèmia i les existents limitacions d’aforament i assistència a esdeveniments esportius, el Villarreal CF ha habilitat una plataforma perquè els seus abonats puguen sol·licitar la seua entrada per a assistir al partit contra l’Elche CF, que se celebrarà el dimecres 22 de setembre, a les 22.00 hores, a l’Estadi de la Ceràmica.

Se celebrarà amb un aforament del 60%

Per la situació de la pandèmia del covid-19, la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana ha autoritzat un aforament del 60% per a la celebració de trobades esportives de categoria professional en espais oberts.

El termini de sol·licituds finalitza el dilluns a les 14.00 hores

Els abonats interessats a assistir a l’enfrontament poden inscriure’s des de ja mateix, en la plataforma d’ENTRADES, que romandrà habilitada fins dilluns que ve a les 14.00 hores. Els seguidors podran apuntar-se de manera individual o en grups de 2, 3, 4, 5 o 6 persones, sempre que siguen convivents. Així mateix, aquells abonats que així ho desitgen, podran assistir a les tendes oficials per a gestionar la seua sol·licitud de manera presencial.

A partir d’aqueix mateix dilluns a la vesprada, el club comunicarà a tots els que hagen realitzat la seua sol·licitud si han sigut o no seleccionats per a poder assistir al partit.

Criteri de selecció per ordre de sol·licitud

En cas d’excés de demanda, el Villarreal CF assignarà les entrades als seus abonats amb vista a la presentació de les seues sol·licituds fins a completar-se l’aforament establit per les autoritats sanitàries.

Amb l’objectiu de poder cobrir l’aforament permés per les autoritats sanitàries, el club demana als seus abonats que només sol·liciten la seua entrada si tenen la certesa que podran acudir a aquest partit. De fet, l’entitat tindrà en compte per a futurs esdeveniments i/o processos de sol·licitud d’entrades a aquells abonats que reben la confirmació de l’entrada i finalment no assistisquen al partit.

No hi haurà venda d’entrades: NOMÉS ELS ABONATS PODRAN DEMANAR LA SEUA ENTRADA

Tenint en compte que el nombre d’abonats del Villarreal CF supera l’aforament permés per la Generalitat Valenciana, el club no activarà la venda d’entrades per al públic general. Només els abonats podran gestionar la sol·licitud d’entrada per al partit.

Protocol d’accés a l’Estadi de la Ceràmica

  • Una vegada assignada l’entrada, el club indicarà als abonats l’hora d’accés a l’Estadi de la Ceràmica.
  • És obligatori l’ús de la màscara, que haurà de ser portada en tot moment.
  • Queda prohibida l’entrada de menjar i beguda el camp. El servei d’hostaleria de l’Estadi de la Ceràmica romandrà tancat. Només es permetrà l’accés de botelles d’aigua sense tap de fins a 50 centilitres.
  • Prohibit fumar.

GESTIONA LES ENTRADES ACÍ

Compartir.