Placeholder canvas
De l’alegria a l’enuig
De l’alegria a l’enuig
||||||

Andrés Fernández lamenta les decisions arbitrals que van condicionar el resultat davant el Levante

El porter murcià del Villarreal CF, Andrés Fernández, ha lamentat que les decisions arbitrals condicionaran el resultat del partit davant el Levante UD. Sobretot, la controvertida jugada del primer penal a favor del conjunt ‘granota’ en què Munuera Montero va manar repetir el llançament després de la parada d’Andrés a tir de Morales. “El que hagi fet aquesta norma no ha jugat de porter en la seua vida. És molt difícil tirar-se des de la línia i a sobre et treuen targeta si et mous un mil·límetre. No sé com han pogut pensar aquesta norma. Em sembla molt injust per al porter. Si pares aquella pilota i manen repetir el penal és molt injust”, va comentar Andrés.

Per al ’13’ del Submarí, la imatge de l’equip va ser bona, però les decisions arbitrals van descentrar als grocs: “El partit estava controlat. El primer penal ni tan sols els jugadors del Levante ho van protestar perquè és una jugada normal. És una pena que se’ns fos el partit arran d’aquesta jugada”.

Després de les dues primeres jornades, el Villarreal ja ha rebut tres gols des del punt de penal. “En dos partits portem tres penals en contra i això no és normal”, va assegurar el porter.

Per finalitzar, Andrés va voler enviar un missatge d’optimisme de cara al pròxim xoc a l’Estadi de la Ceràmica contra el Real Madrid: “Ara toca calmar el cap i treballar dur aquesta setmana de cara al partit de diumenge. No queda una altra”.

Compartir.