Dani Parejo, timó i referent del Submarí
Dani Parejo, timó i referent del Submarí
||||

El migcampista madrileny és el futbolista groc que més minuts ha disputat aquesta temporada

Dani Parejo és un futbolista molt important per a Unai Emery. El migcampista de Coslada ha disputat ja 51 partits i un total de 4.075 minuts, sent el jugador del Villarreal que més temps ha estat sobre el verd en la present temporada.

Davant el Sevilla, Dani Parejo va tornar a donar una exhibició de precisió i criteri. El ‘crack’ de Coslada va jugar 82 minuts en els quals va tocar el cuir en 70 ocasions. La seua impressionant actuació es veu reflectida en un magnífic 92% d’encert en la passada i repartint l’assistència del primer gol del Villarreal enfront del quadre sevillà.

Per a Dani Parejo, el Submarí va ser superior a un gran rival com el Sevilla: “Ha sigut un partit molt difícil davant un rival que ens ha posat les coses complicades, malgrat el resultat inflat. L’equip venia de jugar un partit molt dur a nivell físic i mental a Valladolid. Hem sabut jugar els nostres moments. Ens hem anat al descans 1-0. Hem marcat un altre gol a l’inici del segon temps i, després de l’expulsió del seu futbolista, hem sigut molt superiors en el joc”.

A títol personal, el ‘5’ groc va mostrar la seua satisfacció per l’important rol que té en l’equip: “Estic molt content. A tots ens agrada jugar. M’estan donant confiança i em sent important dins i fora del camp. Intente aportar tot el possible perquè el club isca sempre beneficiat”.

Compartir.