Cuina per Nadal amb Albiol i l’Herbolario Navarro
Cuina per Nadal amb Albiol i l’Herbolario Navarro
||||

El defensa groc ha gaudit preparant un menú nadalenc amb el xef Lluís Penyafort

Talent en el camp i en la cuina. Raúl Albiol ha obert les portes de la seua casa al xef d’Herbolario Navarro Lluís Penyafort per a demostrar els seus arts culinàries i cuinar un menú especial per a les festes nadalenques. El defensa de Vilamarxant ha elaborat els plats emprant productes de màxima qualitat, ecològics, sostenibles i de km 0.

Herbolario Navarro, salut i alimentació al servei del Villarreal CF

Herbolario Navarro és una entitat ecològica nascuda en 1771. L’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb botigues distribuïdes a Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, Logronyo i Biscaia.

A les tendes Herbolario Navarro es comercialitza tot el necessari per a gaudir d’una Salut Natural, sempre amb la finalitat d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra en línia de productes en https://www.herbolarionavarro.es/

Per a veure el vídeo complet únicament cal fer clic en la pestanya que es troba just damunt de la fotografia principal.

Compartir.