Placeholder canvas
#CuentaConmigo arriba a l’Hospital de la Plana
#CuentaConmigo arriba a l’Hospital de la Plana
||||||

El Villarreal CF inicia la segona fase de la campanya i comença a col·laborar amb els centres hospitalaris pròxims

El Villarreal CF ha posat en marxa aquesta setmana la segona fase de la campanya solidària #CuentaConmigo, en la qual el club, juntament amb el primer equip i la Fundació Carlos Bacca, contribueix a garantir l’alimentació bàsica de les famílies amb escassos recursos i col·lectius en risc d’exclusió social per a pal·liar els efectes de la pandèmia del COVID-19.

Tal com estava previst, l’entitat també ha començat a oferir regularment de manera gratuïta serveis de restauració al seu entorn que està en primera línia de batalla enfront del coronavirus a manera d’agraïment per la seua inestimable labor en aquests moments de crisis, com al personal sanitari de l’Hospital de la Plana de Vila-real. El club també realitzarà aquesta activitat amb el Centre de Salut Carinyena (l’únic operatiu en aquests dies a Vila-real) i amb el Centre de Tecnificació Esportiva, actualment adaptat a una instal·lació de suport davant l’emergència sanitària.

Cal recordar que #CuentaConmigo, que va començar la setmana passada, continua la preparació de més de 200 menjars diaris en l’Estadi de la Ceràmica que distribueix a Càritas Vila-real, que s’encarrega de distribuir-les entre la població més desfavorida, afectada més encara pels efectes de la pandèmia.

El Villarreal CF lamenta profundament la situació actual i prega als seus afeccionats que actuen de manera responsable i solidària per a evitar la propagació del COVID-19. Així mateix, l’entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguen al seu abast per a sumar-se a la lluita contra el coronavirus i vol traslladar el més profund agraïment al valuós esforç que estan realitzant tant el Personal Sanitari com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

#CuentaConmigo

#EndavantMésQueMai

#EsteVirusLoParamosUnidos

 

Compartir.