#CuentaConmigo amplia els seus horitzons
#CuentaConmigo amplia els seus horitzons
||||||

El club ha estés els seus serveis de restauració solidaris al Centre de Salut Carinyena i al Centre de Tecnificació Esportiva

Tot per tots. El Villarreal CF ha sumat al Centre de Salut Carinyena i al Centre de Tecnificació Esportiva a la iniciativa solidària de #CuentaConmigo. A manera d’agraïment per la seua labor en la lluita contra el COVID-19, el club groc ha estés els seus serveis de restauració gratuïts al centre de salut local, així com al CTD, que ha sigut habilitat com a instal·lació de suport per a combatre la pandèmia. Cal ressaltar que l’entitat ja proveeix regularment de menjars al personal sanitari de l’Hospital de la Plana de Vila-real i a la Unitat Militar d’Emergències.

La iniciativa #CuentaConmigo, impulsada pel club, el primer equip i la Fundació Carlos Bacca, també contribueix a garantir l’alimentació bàsica de les famílies amb escassos recursos i col·lectius en risc d’exclusió social amb la preparació de 200 menjars diaris en l’Estadi de la Ceràmica, que entrega a Càritas Vila-real perquè les distribuïsca entre la població més desfavorida i especialment afectada per la pandèmia del coronavirus.

Per part seua, el patrocinador groc Coca-Cola ha mostrat el seu suport a la campanya solidària del club groc, donant 200 caixes de refresc per a repartir-les entre els col·lectius més vulnerables i el personal sanitari, que vela per la nostra salut en aquests temps tan difícils.

El Villarreal CF lamenta profundament la situació actual i prega als seus afeccionats que actuen de manera responsable i solidària per a evitar la propagació del COVID-19. Així mateix, l’entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguen al seu abast per a sumar-se a la lluita contra el coronavirus i vol traslladar el més profund agraïment al valuós esforç que estan realitzant tant el Personal Sanitari com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

#CuentaConmigo

#EndavantMésQueMai

#EsteVirusLoParamosUnidos

Compartir.