Placeholder canvas
Compte arrere per al Partit de les Llegendes
Compte arrere per al Partit de les Llegendes

Gonzalo, Venta i Musacchio, que jugaràn el partit, han comparegut en roda de premsa

Els exfutbolistes del Villarreal CF Gonzalo Rodríguez, Mateo Musacchio i Javi Venta han comparegut davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Els groguets han repassat diferents moments del seu passat com a futbolistes del Submarí i han parlat del bonic esdeveniment que disputaran demà, El Partit de les Llegendes.

Aquestes han sigut les declaracions més destacades dels tres futbolistes:

Gonzalo Rodríguez

“Ens sentim privilegiats que el club es continue acordant de nosaltres, després de tant de temps sense haver estat ací, en aquest any que és tan important per al club. Estem molt contents de veure a tants antics companys i serà un moment per a gaudir”.

“Els moments dels quals un més s’acorda és de quan un arriba a ací. Arribem molt joves ací, vam créixer ací, és on comencem a viure solos… El Villarreal sempre va ser un suport. Ací es va formar una família i el Villarreal és això. Les sensacions de demà seran de melancolia per tot el que hem passat. Serà molt bonic alçar el cap i veure a tots els aficionats”.

Javi Venta

“Estic molt il·lusionat de tornar a estar a Vila-real i de tornar al camp. L’altre dia quan el vaig veure, em vaig quedar impressionat. És bonic tornar a trobar-me a companys amb els quals has passat tan bons moments. Tinc ganes que arribe el moment de saltar al camp”.

“No em puc quedar amb un moment. El creixement que va tindre el club des que vaig arribar va ser molt gran. Vaig tindre la sort de créixer al mateix temps que creixia el club. Em sentia molt volgut i em continue sentint volgut. Ara a gaudir d’aquest moment amb tota la família. Tinc moltes ganes de gaudir d’aquest moment amb la gent i amb el club que sempre m’ha respectat i m’ha tingut molt d’afecte”.

Mateo Musacchio

“És molt bo tornar a Vila-real i formar part d’aquesta festa. Ser ací és un orgull i serà un dia molt emotiu per a tots. Veure a tants ídols junts, crec que serà un dia per al record”.

“Tornar després de tants anys, el primer que em ve al capdavant és quan vaig arribar ací tan jove amb molta il·lusió. Serà un dia molt emotiu i per a gaudir”.

Pots tornar a veure la roda de premsa dels tres protagonistes en el següent vídeo:

Compartir.