El filial baixa el teló amb un punt (2-2)

ACF FOTOGRAFIA

Al Villarreal B se li va escapar la victòria davant el campió en l’última jugada

El Villarreal B va tancar la temporada amb un meritori empat davant el campió del Grup III de Segona Divisió B, el Nàstic de Tarragona. El filial groc va fregar amb la punta dels dits la victòria, però se li va escapar en l’última jugada del partit. Els gols de Marc Mateu i Pablo González van servir per sumar un punt.

El partit va començar molt bé per als interessos grocs. En el primer minut de joc Marc Mateu va executar amb mestria un córner i la pilota va acabar entrant a la porteria de Reina pel primer pal sense que ningú el toqués. Un gol olímpic que va servir per inaugurar l’electrònic del Mini Estadi.

El conjunt català va respondre en el minut 23 amb el gol de l’empat. Després d’una sèrie de rebutjos a l’àrea, la pilota va caure als peus de Ferran Giner i aquest va deixar anar un xut amb l’esquerra inapel·lable que va entrar per tot l’escaire tot i l’estirada de Bañuz.

El partit era atractiu. Cap dels dos equips es jugava res pel que fa a la classificació, ja que el Nàstic ja era campió i el Villarreal B ostentava una còmoda plaça a la taula, de manera que els 22 futbolistes es desenvolupaven sense lligams. Així, les ocasions era continues, encara que el gol que desnivelara el marcador no arribava.

El 2-1 va arribar ja a la segona meitat. Va ser de nou en una jugada a pilota aturada. Pablo González va marcar un autèntic golàs amb un llançament de falta directa a la frontal de l’àrea que va entrar al costat del pal dret de la porteria del Nàstic. Imparable per a Reina i una alegria immensa per Pablo González, que obtenia així la recompensa al seu sacrifici després d’una temporada marcada per les lesions.

En els últims compassos el conjunt català va buscar l’empat amb afany i va tenir les seves ocasions, igual que el Villarreal B, que va utilitzar el contraatac per crear perill. Més encara després de la rigorosa expulsió patida pel lateral esquerre del Mini Submarí, Fran García, que va veure la seva segona targeta groga del partit en el minut 82.

Així, en l’última jugada del partit va arribar l’empat a dos definitiu. Azkorra rebre dins l’àrea i després de sortejar la sortida de Bañuz va marcar a porta buida.

Villarreal B: Bañuz; Carlos Julio, Tano, Javi Ramírez, Fran García; Leo Suárez (Manu Viana, m. 68), Anton Shvets (Pepe Palau, m. 46), Marc Mateu, Pablo González (Cubillas, m. 80); Aleix i Fran Sol.

Gimnàstic de Tarragona: Reina; Xisco Campos, Xavi Molina, Pol Bueso, Mossa; Ferran Giner (Jean Luc, m. 58), M. Martínez (Marc, m. 62), David Rocha, Lago JR; Rayco (Sergio Rodríguez, m. 77) i Azkorra.

Gols: 1-0. Min. 1: Marc Mateu. 1-1. Min. 23: Ferran Giner. 2-1. Min. 57: Pablo González. 2-2. Min. 93: Azkorra.

Àrbitre: Navarro Fuentes (C. Murcià). Groga al local Carlos Julio; així com als visitants Ferran Giner, Xavi Molina, Sergio Rodríguez i Jean Luc. Va expulsar per doble amonestació a Fran García (m. 82) per part del Villarreal B.

Camp: Miniestadi de la Ciutat Esportiva.