El Villarreal B gaudeix novament (2-4)

ACF FOTOGRAFÍA

El filial aconsegueix davant l’Elx Il·licità el seu segon triomf consecutiu

El Villarreal B va certificar matemàticament la seva permanència a Segona Divisió B, encara que ja ho havia aconseguit virtualment, i ho va fer a lo gran. El filial groc va sumar davant l’Elx Il·licità la seva segona victòria consecutiva gràcies a un gran partit del Mini Submarí, que sempre va anar amb avantatge en el marcador gràcies als gols de Cubillas (2), Leo Suárez i Fran Sol.

El resultat va ser just. El Mini Submarí va aprofitar el desconcert inicial del seu adversari per prendre una còmoda renda en el marcador amb dos gols gairebé consecutius de David Cubillas. L’ariet groc va anotar el seu doblet particular en el primer quart d’hora, però encara quedava molt partit. El Il·licità va retallar distàncies per mitjà de Fragapane, encara que la perla argentina Leo Suárez es va encarregar de retornar la tranquil·litat al Villarreal B amb el 1-3 abans que es complís la primera mitja hora de joc.

Al tall del descans va arribar el 2-3, obra d’Iván Agudo, però després el filial groc va sentenciar amb un altre gol. Fran Sol va rematar de cap a la xarxa el seu onzè gol de la temporada al minut 46. A partir d’aquí, el Villarreal B va saber contenir les escomeses del seu rival i sumar tres punts més en el seu objectiu d’acabar la temporada el més amunt possible.

Elx Il·licità: José Carlos; Pepe, Primi, Nacho, Hostench; Fragapane (Rubio, m. 73), Gálvez (Sergi, m. 35), Mario, Liberto; Iván Agudo i Jairo (Joaquín, m. 53).

Villarreal B: Bañuz; Carlos Julio, Tano, Javi Ramírez, Fran García; Leo Suárez (Felipe, m. 58), Marc Mateu, Anton Shvets (Pepe Palau, m. 76), Nahuel; Fran Sol i Cubillas (Pablo González, m. 66).

Gols: 0-1. Min. 10: Cubillas. 0-2. Min. 16: Cubillas. 1-2. Min. 22: Fragapane. 1-3. Min. 28: Leo Suárez. 2-3. Min. 44: Iván Agudo. 2-4. Min. 46: Fran Sol.

Àrbitre: Artacho Cobo (C. Andalús). Groga als locals Pepe i Primi; així com als visitants Anton Shvets i Marc Mateu.

Camp: Díez Iborra.