Creant el futur
Creant el futur
||||||

El Villarreal CF presenta el primer equipament oficial Joma per a la temporada 2022/23

El Villarreal CF ha presentat el primer equipament oficial de Joma per a la pròxima campanya 2022/23 mitjançant una original sessió fotogràfica, celebrada en un Estadi de la Ceràmica en plena transformació i amb el futbolista del primer equip Yeremy Pino i la jugadora del Villarreal Femení Paola Soldevila com a protagonistes.

Baix el lema de ‘Creant el futur’, el Submarí ha donat a conéixer aquest dimecres la samarreta groga, que lluirà l’equip en els seus encontres en LaLiga, la Copa del Rey i la Conference League. La primera samarreta per a la temporada 2022/2023 destaca per portar el groc com a protagonista, color que manté els senyals d’identitat del club i pel qual se’l coneix en tota Europa. L’elàstica va acompanyada de fins detalls lineals en blau fosc sobre coll i mànegues. Per tant, Joma ha mantingut el disseny clàssic, caracteritzat per la senzillesa i on el més important és continuar donant protagonisme al color que tant identifica al club. S’inclou com a novetat el coll tipus pol, que aporta elegància, i un cintillo interior amb llegenda en honor al centenari del Villarreal CF.

Des d’aquest dimecres, els aficionats grocs poden adquirir el primer equipament del Villarreal CF per a la pròxima temporada 2022/23. Està ja disponible a la Tenda Online i a la Tenda Oficial del Centre de Vila-real, amb horari de dilluns del qual a divendres de 10.00 a 20.00 hores i dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores.

Pròximament, el club presentarà la segona i tercer equipament del Villarreal CF, a més de la resta de peces de la col·lecció oficial Joma de la campanya 2022/23.

Característiques tècniques del primer equipament del Villarreal per a la temporada 2022/23

El producte de Joma està reconegut per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques, que s’han aplicat en les samarretes del Villarreal CF. Les unitats que es posaran a la venda també segueixen aquests estàndards de qualitat. D’aquesta manera, els fans podran gaudir dels mateixos avantatges que els jugadors del club. Es tracta d’una iniciativa exclusiva de Joma, que busca mantindre en tot moment a excel·lència que caracteritza als seus productes.

La fabricació s’ha dut a terme 100% amb polièster reciclat per a reduir al mínim l’impacte en el medi ambient. Aquest teixit es caracteritza per la seua qualitat i elasticitat, a més de ser molt resistent i fàcil de mantindre. S’elabora a partir de plàstics processats que es converteixen en fil de polièster reciclat i, posteriorment, en milers de metres de teixit sostenible.

A més, s’ha inclòs la tecnologia MICROMESH per a dotar de transpirabilitat a la samarreta. Gràcies a aquest teixit de reixeta que substitueix al teixit base, la suor s’evapora ràpidament en les zones de major sudoració. Així el cos del jugador romandrà sec, còmode i es previndrà el refredament post exercici. A això també contribueix el sistema FLATLOCK de costures planes, que evita rascades i aporta elasticitat i llibertat de moviments.

En el cas del logo, s’ha aplicat la tecnologia JOMA SPORTECH, una tècnica que consisteix en el termosellado de peces de cautxú. Aquest material flexible i resistent es fixa en la tela per mitjà de l’aplicació de calor. Al no haver-hi costures, el frec i les molèsties desapareixen.

Compra ja la nova samarreta en la Tenda Online!

Compartir.