Cop dur per al Villarreal B

HOYOYO

El filial groc cau davant l’Atlètic Balears per 1-2 i diu adéu a les seves opcions de ‘play-off’

El Villarreal B va caure davant l’Atlètic Balears al Miniestadi per 1-2 i diu adéu a les seues opcions de ficar-se al ‘play-of’ d’ascens quan resta una jornada per disputar-se. El filial groc talla així la seua espectacular ratxa de vuit jornades sense perdre en el pitjor moment i de la manera més cruel.

A la primera meitat, els visitants van eixir més endollats i van sorprendre al Mini Submarí. A la mitja hora de joc, l’Atlètic Balears es va avançar amb un gol de Delgado, que va culminar una acció de perill des del flanc dret. Cinc minuts després, l’Atlètic Balears va posar terra pel mig amb un obús de Fullana, directe a l’escaire de l’arc groc.

Després del descans, el Villarreal B va buscar insistentment un gol que retallés distàncies i fiqués al Mini Submarí en el partit. Les escomeses locals es van succeir fins que Carlos Martínez va transformar, amb un cop de cap impecable, una pilota penjada des de la banda esquerra per Peris.

Després del gol, l’última mitja hora prometia ser vibrant i així va ser. Els homes de Paco López no van abaixar els braços. Al minut 75, Mario va poder igualar el amb un xut des del cor de l’àrea que es va estavellar al porter rival. Poc després, una fantàstica acció personal de Raba es va quedar a pocs centímetres de trobar porteria.

En els últims compassos del xoc, amb el Mini Submarí bolcat a l’atac, l’Atlètic Balears va poder sentenciar l’enfrontament. No obstant això, es va topar amb Ander Cantero, que amb una excel·lent intervenció va salvar als seus. Al 90′, Raba va tornar a tenir-la per posar l’empat a l’electrònic. El seu potent xut des de la frontal de l’àrea va marxar fora.

La derrota posa fi al somni del Villarreal B de disputar de nou el ‘play-off’ d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol. El proper partit del Mini Submarí serà l’última jornada del campionat, davant el Mallorca B a domicili.

Villarreal B: Cantero; Felipe (Lazo, m. 85), Peris, Marcos Mauro, Pau; Larrea (Raba, m. 46), Leo Suárez, Ramiro, Cantalapiedra (Mario, m. 46); Carlos Martínez i Carlitos.

Atlètic Balears: Aulestia; Marcel, Manu, David Prieto, Biel, Malik (Enzo, m. 56), Xisco (Esteban, m. 82), Quique, Delgado; Fullana i Rubén (Vecchio, m. 76).

Gols: 0-1. Min. 31: Prim. 0-2. Min. 36: Fullana. 1-2. Min. 60: Carlos Martínez.

Àrbitre: Rubén Ruipérez Marín. Va amonestar als locals Leo Suárez, Felipe, Raba i Ramiro Guerra; així com als jugadors visitants Xisco i Vich, aquest últim quan estava a la banqueta.