Continua la diversió en els Campus del Villarreal
Continua la diversió en els Campus del Villarreal

VILLARREAL CF

Els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 17 anys ho estan passant en gran a Vila-real i a Eivissa

Pura diversió! El cap de setmana passat va acabar el Campus de la Ciudad Deportiva i el primer torn del Campus Pro Villarreal CF, però ara la diversió continua gràcies al Campus que s’està celebrant a Eivissa fins al 13 de juliol, i el segon torn del Campus Pro Villarreal CF fins al 14 de juliol. Cal tindre en compte que el Campus Pro Villarreal CF compta amb un tercer torn que se celebrarà entre el 15 i el 21 de juliol.

El Campus és una activitat esportiva dirigida a xiquets i xiquetes entre 4 i 17 anys que consisteix a realitzar una estada setmanal amb jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional. En aquesta activitat es desenvolupa un programa formatiu intens de futbol baix la metodologia d’entrenament del Villarreal i dirigit pels entrenadors de la #CanteraGrogueta. Així mateix, en el Campus es pretén potenciar la figura del porter com a perfil d’especialista en el joc realitzant un cicle de treball específic diari.

El Campus també ofereix l’oportunitat de gaudir d’una estada en la residència de futbolistes, diversos entrenaments en la Ciudad Deportiva i una visita a l’Estadi de la Ceràmica, així com una excursió al Parc Aquàtic Aquarama de Benicàssim.

Compartir.