Confiança i humilitat
Confiança i humilitat
||||||

El capità del Villarreal CF, Mario Gaspar, destaca les ganes de competir que té l’equip

El lateral dret alacantí del Villarreal CF, Mario Gaspar, ha assegurat que veu a l’equip il·lusionat de cara a un futur immediat: “Estem tots amb ganes de tornar a competir, però sabent que cal anar pas a pas. Som ambiciosos i volem arribar el més lluny possible”.

Així mateix, el capità ‘groguet’ ha posat èmfasi en la importància del partit davant el València CF (diumenge, 16.00 hores): “Tenim un derbi per davant i sempre és bo per a equip i afició guanyar aquest partit. Sobretot, un partit per seguir creixent i millorant. Anem a anar tots a una per endur-nos els 3 punts”.

Mario acumula 373 minuts en cinc partits disputats rendint a un grandíssim nivell en els últims partits. “Vinc de fer dos partits molt bons i això em dóna confiança. Ara em centre en treballar per després rendir a un alt nivell sobre el terreny de joc”, ha garantit.

El lateral dret del Submarí també va aprofitar per analitzar la plantilla: “L’equip s’ha reforçat molt bé. Han eixit jugadors importants i han arribat d’altres que tenen moltes ganes de treballar amb l’equip. Considere que hi ha plantilla suficient que pot aportar coses molt positives”.

Finalment, el futbolista groc espera poder veure aviat a tota la seua afició a l’Estadi de la Ceràmica: “Trobem a faltar a l’afició i tant de bo pugue tornar aviat a l’estadi. Volem que tot torne a la normalitat per gaudir de la nostra gent”.

Compartir.