Coneix a Joan Salvà amb Cantera Grogueta
Coneix a Joan Salvà amb Cantera Grogueta
HOYOYO

El programa s’emet aquesta vesprada a Televisió de Castelló Mediterráneo a partir de les 19.00 hores

El programa Cantera Grogueta repassarà aquesta vesprada tota l’actualitat del futbol base del Submarí en un espai que arrencarà a les 19.00 hores a Televisió de Castelló Mediterráneo. Com a convidat estrella al programa estarà el defensa mallorquí del Juvenil A, Joan Salvà, que analitzarà tots els detalls de l’actualitat de la Cantera Grogueta i també explicarà la seua història personal.

El programa d’aquesta setmana oferirà els resums dels principals equips de la Cantera Grogueta. Per si fos poc, els espectadors també podran veure un divertit reportatge dedicat a la iniciativa Endavant Igualtat i en el qual són protagonistes els jugadors del Cadet Roda i els menuts de l’associació Creixem, que recentment va celebrar el seu primer aniversari. A més, en l’apartat d’Endavant Futbol Provincial, els espectadors podran veure un reportatge dedicat al Primer Toque CF, ja que aquest club castellonenc té un conveni de col·laboració amb el Villarreal CF.

Finalment, cal destacar que el pròxim ‘Partit de la Cantera Grogueta’ serà el xoc de Copa del Rei entre el Juvenil A i el Málaga CF que es disputarà el diumenge a partir de les 12.00 hores al Miniestadi (en directe per Villarreal CF Live i Televisió de Castelló Mediterráneo).

Compartir.