“Amb la màxima intensitat i equilibri”
“Amb la màxima intensitat i equilibri”

ACF FOTOGRAFÍA

Així considera Marcelino que caldrà encarar el pròxim enfrontament de lliga davant el RCD Espanyol

Marcelino García Toral va assegurar que l’equip “ja ha passat pàgina” de la derrota davant el Zürich i està centrat a intentar tallar la ratxa negativa. “Cada partit és una història diferent i el partit del dijous ja és passat. En el futbol hem de tenir en compte el present i el futur immediat. Ja hem analitzat els errors de l’última trobada per a intentar no tornar a cometre’ls”, va assegurar l’entrenador del Villarreal. “Tenim un bon equilibri defensiu, però estem passant per una ratxa en la qual res més concedim el mínim espai encaixem gol. Realment no ens estan generant moltes ocasions, més aviat crec que ens generen poc, però quasi tot s’acaba transformant en gol. Açò no va a ocórrer de forma permanent, però haurem d’intentar per tots els mitjans que el rival no faça finalitzacions. I, per a açò, hem d’augmentar la intensitat defensiva des del primer davanter fins a l’últim jugador de camp i així incomodar al rival”, va afegir.

El preparador asturià també va analitzar el treball ofensiu de les últimes jornades: “Contra el Sevilla vam fer un gran partit en un camp molt complicat i generem situacions de sobres per a poder portar-nos la victòria. Davant el Valencia no vam tenir molta finalització, però sí el domini del partit. I el dijous en l’Europa League marquem dos gols de sis o set situacions de perill. El que és clar és que hem de ser més contundents, perquè si marquem dos gols fora de casa no se’ns pot escapar el partit”.

Per açò, Marcelino va insistir a centrar-se en el pròxim enfrontament de lliga davant l’Espanyol. “Cal mirar cap a davant i pensar ja en el pròxim partit, que hem d’afrontar-ho amb la màxima intensitat i equilibri. Més enllà del rival, hem de centrar-nos en nosaltres mateixos, donar-li continuïtat a la intensitat i jugar amb el convenciment que anem a guanyar. Açò ens va a requerir un esforç màxim durant els 90 minuts. Treballarem per a intentar repetir el resultat de la temporada passada (1-2), que amb un equip molt jove, igual que ara, vam tenir l’encert necessari per a poder aconseguir el triomf”, va concloure.

Compartir.