Placeholder canvas
Complicitat i tendresa groga
Complicitat i tendresa groga

VILLARREAL CF

El Cadet A i la Residència de tercera edat Verge de Gràcia de Vila-real van visitar El Madrigal

Com si fossen els seus propis avis. Els joves jugadors del Cadet A del Villarreal i els usuaris de la Residència de tercera edat Verge de Gràcia de Vila-real ja tenen una connexió molt especial gràcies a la iniciativa Endavant Igualtat, en la qual cada equip del futbol base groc de Futbol 11 apadrina un centre especial de la província de Castelló. Pura tendresa.

Petits gestos de complicitat entre joves jugadors i residents ancians que demostren que aquesta iniciativa és un èxit rotund. No importa res més enllà d’aquest moment exacte. Somriures i complicitat malgrat la diferència d’edat. Les bromes entre ells són constants, alguns s’agafen de la mà, en definitiva, alegria i afecte pel bé de totes dues parts.

Una de les responsables de la Residència de tercera edat Verge de Gràcia de Vila-real, com és Sara García, ho té clar: “Estar dins el projecte Endavant Igualtat és molt important per a nosaltres. Estem gaudint moltíssim i molt il·lusionats amb totes les activitats que realitzarem al llarg de la temporada”.

Una de les primeres activitats realitzades entre el Cadet A i la Residència de tercera edat Verge de Gràcia de Vila-real ha estat visitar El Madrigal, aprofitant la proximitat entre ambdues localitzacions. “En aquesta ocasió hem portat a residents que no solen eixir molt del centre i la veritat és que ha estat una experiència molt enriquidora. Tots els residents estan molt contents i esperem que moments així es repeteixin perquè ha estat meravellós”, va comentar Sara.

Per la seva banda, els xavals també ho estan gaudint. Mostra d’això són les paraules de Miguel, un dels jugadors d’aquest Cadet A: “Tots estem aprenent moltíssim amb aquesta activitat. En aquesta ocasió hem visitat El Madrigal després de recollir-los a la Residència i ha estat una jornada molt bonica”.

El Departament de Psicologia i Metodologia del Villarreal CF aposta així per l’educació i el desenvolupament personal dels jugadors del futbol base amb un clar objectiu: ajudar els membres dels centres en el seu desenvolupament personal, amb una sensibilitat social d’acord a les necessitats i dificultats dels altres, i compartir amb ells les seves experiències. Aquest intercanvi de valors impulsa i afavoreix al creixement d’ambdues parts.

La iniciativa consisteix a realitzar activitats de convivència al llarg de tota la temporada, amb trobades periòdiques tant en els centres de les associacions com a les instal·lacions del Villarreal CF. Enriquidor.

Compartir.