Comencen les noves altes en la campanya d’abonats!
Comencen les noves altes en la campanya d’abonats!

Aquest dimarts es gestionen les altes d’aficionats inscrits en la llista d’espera i a partir del dimecres s’obri el termini per a nous abonats

La campanya d’abonats del Villarreal 2023/24 ha iniciat aquest dimarts 1 d’agost la tercera fase, reservada exclusivament per a gestionar noves altes dels aficionats que es van apuntar la llista d’espera que va habilitar el club la passada campanya.

A partir de demà dimecres 2 d’agost, el club obrirà la quarta i última fase de la campanya, en la qual gestionarà lliurement el registre de noves altes i continuarà realitzant renovacions i canvis d’ubicació.

Fins hui la campanya d’abonats 2023/24 està sent un rotund èxit. El Villarreal CF ha superat la impressionant xifra de 17.000 abonats, que gaudiran de tots els partits de LaLiga EA Sports, LaLiga Hypermotion -dels quals disposaran entrades d’invitació per a acompanyants-, LaLiga F, la Cantera Grogueta i tots els compromisos de la fase de grups de la UEFA Europa League.

Després de finalitzar les dues primeres fases, així continua la campanya d’abonaments:

  • Tercera Fase (1 d’agost): reservat exclusivament per als aficionats que es van apuntar en la llista d’espera la passada temporada.
  • Quarta Fase (a partir del 2 d’agost): reservat per a les noves altes, renovacions i canvis d’ubicació.

Així mateix, cal destacar que els punts de venda seran els següents:

  • Taquilles de l’Estadio de la Cerámica: de dilluns a divendres, de 10.00 a 20.00h i dissabtes de 10.00 a 13.00 hores fins al 3 d’agost inclòs.
  • Tenda Oficial Plaça Major: de dilluns a divendres, de 10.00 a 18.30h i dissabtes, de 10.00 a 13.00h fins al 3 d’agost. A partir del 4 d’agost, en horari comercial (10.00-20.00h).
  • Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica: únicament a partir del 4 d’agost, en horari comercial habitual (de dilluns a divendres, de 10.00 a 18.00h i dissabtes, de 10.00 a 14.00h).

Altres punts clau de la campanya d’abonaments:

  • Continua l’aposta pel Carnet Jove. Els menors de 26 anys (nascuts a partir del 01-01-1998) pagaran només el 50% del preu de l’abonament en totes les zones de l’estadi, excepte Súpertribuna.
  • Es manté el descompte de 30 euros per a jubilats i pensionistes.
  • Seient lliure. Cedeix al club el teu abonament en algun partit i, si venem l’entrada de la teua localitat, tindràs un descompte en la renovació de la teua passada per a la temporada següent.
  • El club i CaixaBank ofereixen facilitats de finançament dels carnets.
  • Tots els abonats del Villarreal que es donen d’alta en DAZN TOTAL (Pla anual) rebran un descompte directe de 50 euros en el seu carnet d’abonat del club.
image
Compartir.