Placeholder canvas
Comença el ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota
Comença el ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota

HOYOYO

Aquest divendres a la vesprada es disputa la primera semifinal al Trinquet Salvador Sagols de Vila-real

 

Ha arribat l’hora. Aquest divendres 4 d’agost arrenca el ‘II Trofeu Villarreal CF’ de pilota, emmarcat dins la iniciativa Endavant Pilota Valenciana, que tornarà a disputar-se al Trinquet Salvador Sagols de Vila-real.

Els encarregats d’iniciar la competició seran els equips formats per Puchol, Jesús i Carlos contra Genovés II, Javi i Héctor en una partida que es disputarà a la vesorada, just després de la partida de juvenils (16.00 hores) que servirà com a aperitiu per a la emocionant semifinal. El trio que guanyies’embutxacarà 1.250 euros.

La segona semifinal serà el divendres 11 d’agost a la vesprada entre Soro, Pere i Monrabal contra Pere Roc, Félix i Nacho. El trio que guanye s’embutxacarà 1.250 euros. La gran final es disputarà el divendres 18 d’agost a la vesprada amb un premi de 2.000 euros.

A la primera edició del ‘Trofeu Villarreal CF’, el títol va ser per al trio format per Francès, Javi i Monrabal. La final es va disputar al Trinquet de Vila-real baix una gran expectació. A vessar havia el recinte esportiu vila-realenc per veure una final per al record entre els citats Francès, Javi i Monrabal contra Pere Roc II, Dani i Carlos que va acabar amb un resultat de 35-60 a favor dels blaus, encara que tots els jugadors anaven vestits amb la samarreta del Villarreal CF.

La competició aplegarà els millors esportistes i es disputarà aquest agost al Trinquet de Vila-real. Un torneig de prestigi que es realitza des de fa més de 20 anys i que, per segona vegada, serà patrocinat per l’entitat groga. Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 8 euros. A taquilla valdran 10 euros.

El club s’enorgulleix a ser partícip i col·laborar amb l’impuls d’un esport tradicional tan arrelat entre els valencians. Endavant pilota valenciana!

 

Compartir.