skip to content
Comandant groguet
Comandant groguet
||||||

El Villarreal i José Luis Morales arriben a un acord pel qual el futbolista vestirà la samarreta groga fins a 2024

José Luis Morales ja és groguet! El Villarreal CF ha arribat a un acord amb el futbolista madrileny perquè vista l’elàstica groga durant les dues pròximes campanyes. L’atacant ja ha superat la revisió mèdica sota la supervisió d’ASISA, proveïdor mèdic del club.

La presentació del nou jugador ‘groguet’ se celebrarà una vegada haja començat la pretemporada en un acte dirigit exclusivament per als mitjans de comunicació. Pròximament, el club donarà més detalls sobre la data exacta de la seua presentació.

El comandant de LaLiga

José Luis Morales Nogales (23/07/1987, Madrid) és un futbolista amb dilatada experiència en la màxima categoria del futbol espanyol. Destaca pel seu desborde i velocitat en les transicions ofensives i per la seua definició de cara a porta, encara que també és un gran assistent per als seus companys en la línia d’atac, podent jugar en tots dos costats i pel carril central.

El jugador ha disputat un total de set campanyes en Primera Divisió; totes elles amb el Levante UD, anotant un total de 63 gols en 254 partits. El comandant ha anotat 13 gols aquesta última campanya, en la qual ha jugat en 36 dels 38 partits de LaLiga.

A més, ha aconseguit dos títols de lliga en Segona Divisió. El primer d’ells ho va guanyar amb l’SD Eibar en la temporada 13/14, just abans de fitxar pel conjunt granota, amb el qual va guanyar el seu segon campionat de lliga en la divisió de plata en la temporada 16/17.

Compartir.