Placeholder canvas
Com entrena i s’entreté Manu Morlanes?
Com entrena i s’entreté Manu Morlanes?
||||||

L’aragonés, que ve de representar al Villarreal en el torneig #LaLigaSantanderChallenge del FIFA 20, compta com porta l’aïllament a casa

El migcampista aragonés del Villarreal CF, Manu Morlanes, ha descobert com s’entrena i s’entreté en aquests dies de confinament amb motiu de la pandèmia del COVID-19. El talentós futbolista destaca que és important no perdre la forma malgrat no poder eixir de casa: “El club ens ha posat moltes facilitats perquè continuem entrenant a les nostres cases. Ens han facilitat el material que no teníem. Hi ha dies que intente fer els exercicis al matí i a la vesprada. El preparador físic, José Romero, ens passa les rutines que hem de fer. És important no perdre l’estat de forma perquè no sabem quant durarà això”.

Morlanes intenta que els seus dies siguen el més amens possibles. “Intente que passen els dies el més ràpid possible. No estem acostumats a viure en soledat i sense poder eixir al carrer. Intente fer coses que no faig normalment, com per exemple jugar a la play o veure sèries amb l’ordinador. Són temps difícils, però cal afrontar la situació de la millor manera”.

Però també hi ha temps per als estudis. “Estudie Economia en la universitat a distància. Ara tinc més temps per a dedicar-li i també faig treballs amb l’ordinador”, assevera.

Morlanes ve de representar al club en el torneig solidari #LaLigaSantanderChallenge disputat en el FIFA 20 de manera virtual. Una gran experiència per a ell. “Se’m va plantejar l’opció de jugar parlant amb Pau i algun altre company de l’equip. La veritat és que no jugue molt durant l’any, però crec que no se’m dóna malament. Quan m’ho van dir no vaig dubtar a apuntar-me. El primer partit va anar bé i el segon una mica pitjor, però l’important és la bona estona que vam passar i la quantitat de diners que es va recaptar per a combatre el coronavirus”.

Veure sèries és un altre dels entreteniments preferits per Morlanes. “La setmana passada vaig acabar la sèrie ‘Viure sense permís’ i la veritat és que va estar molt entretinguda. Les que més m’han agradat fins ara han sigut Prison Break, La Casa de Papel i El Príncipe, que és una que em va enganxar molt perquè va ser de les primeres que vaig veure. Si una sèrie no m’enganxa no tinc problemes a deixar-la per la meitat i començar una altra”, va confirmar.

Per a finalitzar, el migcampista aragonés va voler enviar un missatge d’ànim a tota l’afició: “Estem tots en un moment d’incertesa, no sols en el futbol, com per exemple l’economia del país. Hi ha coses molt importants en l’aire. Ara toca ser més responsables que mai i estar units perquè vénen moments difícils. Hem demostrat que es pot tirar avant. Prompte podrem tornar a la normalitat”.

Per a veure l’entrevista realitzada a Manu Morlanes per part de Villarreal TV tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.