Colp d’autoritat en El Sadar (0-3)

El Villarreal suma un contundent triomf davant Osasuna i es consolida en la zona europea

El Villarreal va guanyar en El Sadar. Els grocs van obtindre una victòria d’or davant Osasuna (0-3). El conjunt de Quique Setién va superar al seu rival en un partit seriós i molt contundent per part dels groguets. Un gol de Chukwueze i dos de Morales van valdre els tres punts en terres navarreses. Un colp d’autoritat que consolida a l’equip en la zona europea.

El Submarí es va avançar ràpid en El Sadar. Samu Chukwueze va tornar a demostrar que està en estat de gràcia, en marcar un fantàstic tant colpejant amb el genoll. Alfonso Pedraza va penjar una mil·limètrica pilota a l’àrea per a connectar amb el ‘11’ groc que es va enfundar el vestit de golejador per a posar al Submarí per davant.

Tres minuts després, Samu Chukwueze va convertir el que suposava el 0-2, però va ser anul·lat per un justíssim fora de joc. El nigerià definia amb mestratge després d’una fantàstica pilota al buit de Yeremy Pino. Una llàstima per als interessos del conjunt de Setién que no pujara a l’electrònic.

A deu minuts per al final, el Submarí es va ressentir amb la lesió de Gerard Moreno. El davanter català no va poder continuar sobre el terreny de joc i va entrar Morales en el seu lloc.

La segona part va començar amb una espenta osasunista. Els groguets van resistir les escomeses locals, després d’un doble canvi al descans. Pedraza i Albiol van abandonar el terreny de joc i van entrar en el seu lloc Mojica i Mandi.

La fortuna no afavoria al conjunt de Quique Setién. Ramón Terrats també queia lesionat, propiciant l’entrada del seu company Giovani Lo Celso. Mentrestant, dos trets de l’Osasuna van colpejar en el travesser de la porteria defensada per Pepe Reina. Patia el Villarreal per a administrar l’avantatge.

Mancant cinc minuts, Morales va robar una pilota compromesa per a la saga local. El davanter madrileny va sorprendre a Aitor Fernández amb un tret des del centre del camp. El Villarreal feia el 0-2. Ja en el descompte, Morals va marcar el tercer i va sentenciar el partit. 0-3 en El Sadar. Impressionant victòria.

Fitxa tècnica

CA Osasuna: Aitor Fdez; Nacho Vidal (Darko, m. 46), Aridane, David García, Manu Sánchez; Moncayola, Torró (Pablo Ibáñez, m. 78), Moi Gómez; Kike Barja (Kike García, m. 78), Chimy Ávila (Budimir, m. 64) i Abde (Rubén García, m. 78).

Villarreal CF: Reina; Foyth, R. Albiol (Mandi, m. 46), Pau, A. Pedraza (J. Mojica, m. 46); Parejo, M. Trigueros, R. Terrats (Lo Celso, m. 68); Chukwueze (Kiko F., m. 85), Gerard (A. J. Morales, m. 35) i Yeremy.

Gols: 0-1. Min. 14: Chukwueze. 0-2. Min. 86: A. J. Morales. 0-3. Min. 93: A. J. Morales.

Àrbitre: Muñiz Ruiz (Comité Gallec). Va amonestar als locals Nacho Vidal, Lucas Torró i Darko, així com als visitants Yeremy i A. J. Morales.

Incidències: partit entre CA Osasuna i Villarreal CF, corresponent a la jornada 26 de LaLiga Santander, celebrat en l’Estadio El Sadar davant 20.128 espectadors.