Placeholder canvas
Col·labora el diumenge amb el Banc d’Aliments!
Col·labora el diumenge amb el Banc d’Aliments!

HOYOYO

Els accessos de l’estadi groc serviran de punts d’arreplegada d’aliments no peribles

El Villarreal ha volgut col-laborar amb el Banc d’Aliments de Castelló per mitjà de la seua iniciativa Endavant Solidaritat. El diumenge 27 de novembre, abans del partit enfront del Deportivo Alavés, els accessos d’El Madrigal es convertiran en punts d’arreplegada d’aliments no peribles des de les 10.00 hores fins al començament del xoc (12.00 hores). Ocorrerà el mateix en la ‘Fan Zone’ prèvia que se situarà en els veïns de l’estadi. No t’oblides de col·laborar!

Cal recordar que la ‘Grada Solidaria’ d’aquest partit estarà dedicada a l’associació Banc d’Aliments de Castelló. Així, el Villarreal CF ha donat 200 entrades que la pròpia associació ha pogut repartit a un preu de 10 euros que serviran com a donació.

Esta acció forma part de la campanya ‘Gran Recogida’ que es du a terme els dies 25 i 26 de novembre en els supermercats de la província de Castelló i que tindrà la seua culminació el diumenge 27 en El Madrigal. L’associació Banc d’Aliments de Castelló és l’encarregada d’arreplegar els aliments a nivell provincial.

RecogidaAlimentos scaled

Compartir.