Castillejo: “Estem tots amb molta confiança”
Castillejo: “Estem tots amb molta confiança”

HOYOYO

El malagueny ha sigut triat Jugador Mahou 5 Estrellas després de donar dos assistències de gol davant de Osasuna

Samu Castillejo va ser un dels grans protagonistes en el partit contra Osasuna amb dos assistències de gol que van aprofitar Pato i Sansone. La primera, un bon centre des de la dreta; la segona, un extraordinari passe entre línies que va definir a la perfecció l’italià-germànic.

Per este motiu, Castillejo va ser triat com el Jugador Mahou 5 Estrellas del xoc. “El joc de toc ens fa disfrutar, sobretot als volants, als mitjans i al segon punta. Esta és la línia i hem de continuar aconseguint triomfs”, va comentar. “M’he trobat molt bé, amb molta confiança i amb ganes de tornar-li a la gent tot l’afecte que em donen dia a dia”, va asseverar. Esta temporada ja acumula tres assistències, sent el segon en la llista de millors passadors de LaLiga Santander, només per darrere del jugador del FC Barcelona Sergi Roberto (4). 

L’atacant del Submarí també va analitzar la trajectòria de l’equip des del principi de la temporada. “Tot fitxatge, tot projecte nou necessita el seu període d’adaptació, de conéixer-nos entre nosaltres i en això estem”, va explicar. “Per eixa eliminació (contra l’AS Monaco) es van dir moltes coses, però és normal; teníem un equip amb moltes baixes, amb quasi onze jugadors. Hem anat recuperant la gent, ens hem reposat i ara estem molt bé”. 

Compartir.