Carta de comiat de Paco López
Carta de comiat de Paco López

HOYOYO

L’entrenador valencià no seguirà a la banqueta del Villarreal B la temporada que ve

L’entrenador valencià Paco López, que acabava contracte amb el club, no continuarà dirigint el Villarreal B la temporada que ve a Segona Divisió B després de tres temporades al capdavant del filial groc i una altra campanya al Villarreal C. Per això, el preparador ha redactat una emotiva carta de comiat per a tots els aficionats i empleats del Villarreal CF en la qual expressa el seu sentir.

Paco López Fernández (Silla, 19 de setembre de 1967) va ser futbolista professional i com a entrenador ha dirigit fins al moment al Villarreal C, Catarroja CF, Benidorm CD, CD Alcoià, FC Cartagena, València Mestalla i Villarreal B.

El Villarreal CF vol agrair a Paco López la seua dedicació i professionalitat al llarg de tot aquest temps i li desitja molta sort en la seua nova etapa com a professional.

La carta de comiat de Paco López és la següent:

FINS SEMPRE!

Després de quatre temporades, hui dic adéu al Villarreal CF, una entitat a la qual tinc un especial afecte i una família a la qual m’honora haver pertangut en dues etapes diferents de la meua trajectòria professional.

Hui es tanca la meua segona etapa després de quatre temporades, sense que això supose l’adéu al meu afecte a tots els treballadors del club, tant d’oficines, restaurant, cafeteria, jardiners, neteja, manteniment, tècnics del futbol base, psicòlegs, tutors….

A tots els amics de la Ciutat Esportiva, a tots els jugadors amb els que he tingut el plaer de viure aquesta etapa futbolística personal, a la direcció esportiva, a la família Roig, José Manuel Llaneza, al meu cos tècnic i l’afició. A tots ells i al VILLARREAL CF, no només els desitje els millors èxits esportius, sinó també els majors èxits futbolístics que la ciutat, el club, la seua afició, els seus treballadors i els seus dirigents mereixen.

Vam arribar a la Cantera Grogueta en un moment delicat per al tercer equip. Aquell any vam aconseguir l’objectiu de la permanència, la següent campanya vam ser el millor filial i l’equip més golejador del grup III de Segona B, l’any passat vam estar a punt d’aconseguir el somni d’arribar a la divisió de plata del futbol nacional i aquesta temporada hem estat més irregulars, però ens hem quedat a un sol punt de jugar un altre ‘play-off’.

Però el nostre objectiu no ha estat només resultadista, ja que li hem donat molta importància a la formació del jugador. Sempre hem treballat amb la confiança de la direcció esportiva i l’afecte de l’afició, fins i tot en els moments complicats.

Per tot això, em vaig orgullós d’haver col·laborat al fet que l’esplèndida Cantera Grogueta hagi seguit aportant qualitat i jugadors d’enorme projecció al primer equip i content d’haver pertangut a una de les entitats que millor tracte ofereix al futbol, ​​convençut que el futbol li retornarà el seu treball incommensurable.

ENDAVANT, A TRIOMFAR, A GUANYAR, VILLARREAL!

Paco López

Compartir.