skip to content
Carmen Carbonell, talent a la porteria fins al 2023
Carmen Carbonell, talent a la porteria fins al 2023
||||

La portera valenciana signa la seua continuïtat amb el Villarreal Femení

El Villarreal CF i Carmen Carbonell Gil (26/07/1999, València) han aconseguit un acord de renovació perquè la portera valenciana continuï defensant la porteria groga durant la temporada que ve. Així, Carmen Carbonell seguirà vinculada a la disciplina grogueta fins al 30 de juny de 2023.

La jove portera va arribar al club groguet a mitjans de la temporada 2020/21, temps durant el qual va defensar la porteria del Femení B i va reforçar el conjunt dirigit per Sara Monforte, sent partícip de l’històric ascens a la màxima categoria del futbol femení espanyol . A l’actual campanya, Carmen ha debutat amb el primer equip a la Copa de la Reina, sent una peça vital per aconseguir passar a huitens de final en una ajustada i apassionant tanda de penals.

La portera valenciana es converteix així en la quinzena jugadora del Villarreal Femení de cara a la temporada 2022/23, fent el salt al primer equip. A Carmen Carbonell cal sumar els noms de Tere Morató, Sheila Guijarro, Lara Mata, Irene Miguélez, Vera Rico, Elena de Toro, Belén Martínez, Yenifer Giménez, María Cienfuegos, Paola Soldevila, Nerea Pérez, Pancha Lara, Ainoa Campo i Estefa Lima.

Compartir.