Campions d’Europa!
SEFUTBOL

Els jugadors del planter Nacho Díaz i Carlos Beitia van alçar el trofeu amb Espanya Sub-17 a Croàcia

Els jugadors del planter Nacho Díaz i Carlos Beitia es van proclamar ahir campions d’Europa amb la Selecció Espanyola Sub-17 després d’empatar (2-2) i posteriorment superar a Anglaterra en la tanda de penals de la gran final (4-1). Els dos futbolistes, que aquesta temporada han militat al Juvenil Roda de Divisió d’Honor, van tenir un paper protagonista en el partit decisiu.

De fet, Nacho Díaz va marcar el gol de l’empat a dos definitiu en el temps de descompte. El davanter va rematar de cap a la xarxa després d’un servei de córner i va portar el deliri a l’equip espanyol. Nacho Díaz va entrar al terreny de joc per Moha al minut 78, mentre que Carlos Beitia també va saltar al camp en la segona meitat reemplaçant a Orellana (m. 56).

Els anglesos s’havien avançat en el marcador al minut 17 per mitjà de Hudson-Odoi. Espanya va empatar gràcies a l’encert de Morey al 37′, però de nou Anglaterra va aconseguir posar-se amb avantatge amb un gol de Foden (m. 57). Ja en el descompte va emergir la figura de Nacho Díaz per marcar el 2-2 amb un precís cop de cap.